Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Beko RCNA400E20ZXP

Pastrarea alimentelor la un nivel optim de temperatura si umezeala este foarte importanta in special pe timpul verii cand acestea se altereaza foarte usor. Dar alegerea unui frigider sau a unei combine frigorifice nu este facila avand in vedere oferta foarte variata de pe piata. Cele mai importante aspecte de care va trebui sa tineti cont sunt volumul si organizarea spatiilor interioare, consumul de energie, nivelul zgomotului si tehnologiile utilizate pentru pastrarea prospetimii alimentelor cat mai mult timp. In continuare va vom prezenta o combina frigorifica moderna care comercializata sub brandul Beko, unul din cei mai mari producatori de aparate electrocasnice de la nivel european.

Beko RCNA400E20ZXP este o combina frigorifica cu un design elegant din inox anti amprenta si un display digital in partea superioara a usii frigiderului. Manerele sunt incorporate in partea centrala a usilor care se deschid spre dreapta insa sunt reversibile, putand fi modificate in functie de spatiul disponibil. Acest frigider are dimensiuni de 59.5 x 65 x 201 cm si un volum net de 354 litri, fiind potrivit pentru familiile care au unul sau doi copii.Beko RCNA400E20ZXP

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Beko RCNA400E20ZXP

Beko RCNA400E20ZXP are un consum anual de energie de 348 kWh care este incadrat doar in clasa A+, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 19 lei. Nivelul zgomotului de 43 dB este in schimb unul destul de scazut daca luam in considerare volumul combinei, astfel ca nu va va deranja nici daca aveti o bucatarie deschisa spre hol sau spre living.

Frigiderul cu volum de 354 litri este foarte spatios dar si foarte bine compartimentat cu ajutorul celor 3 rafturi din sticla securizata din care 2 sunt ajustabile pe inaltime. Pentru a pastra prospetimea fructelor si legumelor pana la 30 de zile aveti la dispozitie un compartiment numit EverFresh+ iar pentru carnea si branzeturile proaspete exista un compartiment cu o temperatura constanta de zero grade Celsius. Sticlele de vin si alte bauturi pot fi depozitate pe suportul metalic cromat, iar pentru cutii, recipiente sau borcane puteti utiliza cele 4 rafturi din plastic de pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare cu led este unul foarte eficient iar in cazul in care ati uitat usa deschisa la frigider veti fi avertizati de un semnal sonor.

Congelatorul cu volum de 97 de litri este impartit in 3 compartimente din care cel superior beneficiaza de un ventilator suplimentar care permite congelarea mai rapida a alimentelor cu ajutorul unei functii speciale. Fiind o combina generatie noua, Beko RCNA400E20ZXP beneficiaza de numeroare functii si tehnologii precum racire si congelare rapida, Active odour filter care elimina mirosurile neplacute din frigider sau Ion Guard care neutralizeaza bacteriile si alte microorganisme care altereaza alimentele. In plus, tehnologia NeoFrost foloseste curenti de aer separati pentru frigider si congelator asigurand conditii optime de temperatura si umiditate.

Puncte tari

  • Design elegant din inox
  • Interior spatios si bine organizat
  • Nivel redus al zgomotului
  • Display digital
  • Tehnologii si functii moderne

Puncte slabe

  • Consumul de energie nu este foarte redus

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Beko RCNA400E20ZXP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.