Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Beko RCSA400K20DW

Compania turceasca Beko, care detine si producatorul autohton Arctic, este unul din cei mai mari producatori de aparate electrocasnice la nivel mondial, avand un portofoliu foarte variat in special in ceea ce priveste aparatele frigorifice mari. Indiferent dca va doriti o combina frigorifica cu spatii generoase, sau un frigider cu una sau doua usi si dimensiuni mai compacte, veti gasi cel putin cateva modele comercializate sub brandul Beko care sa se incadreze in bugetul dumneavoastra. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de combina frigorifica eleganta cu specificatii bune care este produsa de aceasta companie.

Beko RCSA400K20DW este o combina frigorifica cu forma dreptungiulara mai ingusta si un design elegant de culoare alba si dozator in partea inferioara a usii frigiderului. Menerele orizontale sunt incorporate in cele doua usi care au deschidere standard spre dreapta, dar care isi vor putea modifica directia fiind reversibile. Dimensiunile acestui model sunt de 59.5 x 65 x 201 cm iar volumul total este de 377 de litri, (264 litri spatiul de refrigerare si 113 litri congelatorul), acest model fiind potrivit pentru familiile care sunt formate din 4 persoane.

Beko RCSA400K20DW review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Beko RCSA400K20DW

Beko RCSA400K20DW are un compresor cu un consum energetic anual incadrat doar in clasa de eficienta A+, costul pentru cei 27.66 kWh consumati lunar fiind de aproximativ 18 lei. Daca eficienta energetica nu este foarte buna, nivelul zgomotului este unul destul de scazut, valoarea de 40 dB comparabila cu a altor modele cu dimensiuni si specficiatii tehnice similare.

Spatiul de refrigerare are un compartiment in partea inferioara si 4 rafturi din sticla securizata pe care se poate pastra o cantitate mare de mancare si care se pot ajusta pe inaltime in functi de necesitati. Compartimentul are inchidere etansa si beneficiaza de functia Active Fresh Blue Light care mentine efectul de fotosinteza pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze proprietatile nutritive o perioada cu pana la 30% mai mare fata de compartimentele clasice. Pe usa frigiderului exista rezervorul ingust pentru rezervor si 4 rafturi din plastic unde veti putea pastra diferite sticle, recipiente, cutii sau suportul pentru oua. Sistemul de iluminare cu LED completeaza lumina albastra a compartimentului pentru fructe si legume iar termostatul mecanic asigura setarea facila a temperaturilor din cele doua spatii.

Congelatorul dispune de 3 sertare din care cel inferior are dimensiunile cele mai mari, permitand depozitarea alimentelor mai voluminoase sau ale cutiilor si caserolelor mai mari. Capacitatea de congelare de 5 Kg in 24 de ore este destul de reduca daca o raportam la volumul acestui spatiu iar in cazul unei defectiuni a retelei electrice, autonomia poate ajunge la 23 de ore. Confirmarea fiabilitatii acestei combine este data si de garantia extinsa de 5 ani oferita de compania producatoare.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Spatii interioare generoase
  • Frigider cu o compatimentare eficienta
  • Nivel rezonabil al zgomotului
  • Iluminare cu LED
  • Garantie extinsa de 5 ani
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Dozatorul nu este de cea mai buna calitate

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Beko RCSA400K20DW

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.