Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Bosch KGV36UW30

Frigiderele si combinele frigorifice sunt printre cele mai scumpe electrocasnice, de aceea este importanta alegerea unor modele fiabile cu o durata lunga de viata. Producatorii germani sunt recunoscuti pentru calitatea si fiabilitatea electrocasnicelor, fiind pe primele locuri in topul satisfactiei clientilor din intreaga lume. In Romania, cele mai cunoscute companii germane care produc aparate electrocasnice mari Bosch, Siemens sau Miele, acestea adresandu-se in general clientilor cu venituri medii si mari. In continuare va vom prezenta o astfel de combina frigorifica fiabila care este produsa de Bosch.

Bosch KGV36UW30 este o combina frigorifica cu un design elegant cu linii drepte si culoare alba cu manerele verticale integrate in partea exterioara a usilor. Deschiderea standard a usilor de la frigider si congelator este spre dreapta insa acestea sunt reversibile, putand sa fie modificate in functie de spatiul disponibil. Dimensiunile combinei frigorifice sunt de 60 x 65 x 186 cm iar volumul total net este de 309 litri, ceea ce inseamna ca este potrivita pentru familiile care au unul sau doi copii.

Bosch KGV36UW30

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Bosch KGV36UW30

Bosch KGV36UW30 are un consum anual de 227 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, costul lunar de functionare fiind de aproximativ 12.5 lei. Nivelul zgomotului este un alt atu al acestei combine frigorifice, valoarea de 39 dB fiind foarte scazuta in comparatie cu majoritatea combinelor cu volume similare.

Volumul frigiderului este de 215 litri si este compartimentat cu cele 4 rafturi din sticla securizata din care 3 sunt ajustabile in functie de necesitati. Compartimentul pentru fructe si legume Crisper Box are un sistem de control al umiditatii care permite pastrarea prospetimii o perioada mai lunga de timp. Cele 3 rafturi din pastic de pe usa pot sa fie folosite atat pentru depozitarea sticlelor si a altor recipiente cu bauturi dar si pentru borcane, cutii sau suportul de oua. Sistemul de iluminare cu LED asigura are o lumina rece care contribuie la consumul redus de energie al acestei combine frigorifice.

Congelatorul cu volum de 94 de litri este impartit in 3 compartimente din care cel din mijloc este destinat alimentelor sau recipientelor mai voluminoase. Functia de super congelare ajuta la congelarea rapida a alimentelor noi, dupa atingerea temperaturii dorite congelatorul revenind automat la functionarea normala. Capacitatea de congelare in 24 de ore este de 7 Kg, iar autonomia in cazul unei defectiuni ajunge pana la 23 de ore.

Panoul de control situat in partea superioara are un meniu foarte simplu si un afisaj cu LED care permite setrarea facila a temperaturilor dar si a functiei de super congelare. Achizitionand aceasta combina frigorifica in perioada urmatoare veti beneficia si de garantia extinsa de 5 ani oferita de producatorul german.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Consum redus de energie
  • Compartimentare interioara buna
  • Afisaj cu LED
  • Nivel redus al zgomotului
  • Functie de congelare rapida
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Nu dispune de cele mai noi tehnologii

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Bosch KGV36UW30

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.