Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Daewoo RN-308RDQM

Designul are o importanta din ce in ce mai mare in alegerea aparatelor electrocasnice, mai ales daca vorbim despre un frigider sau o combina frigorifica cu dimensiuni mai mari. Forma, culoarea si finisajele vor trebui sa fie in concordanta cu amenajarea interioara a bucatariei dar si cu celelalte aparate electrocasnice din aceasta incapere. Pe langa design, va trebui sa luati in considerare si volumul de depozitare al aparatului frigorific dar si consumul energetic sau functiile si tehnologiile utilizate. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combina frigorifica elganta care este produsa de compania sud-coreeana Daewoo.

Daewoo RN-308RDQM este o combina frigorifica cu design modern cu finisaje din inox si dozator de apa in partea inferioara a usii frigiderului. Manerele orizontale sunt incorporate in cele doua usi care au o deschidere standard spre dreapta pe care o veti putea modifica in functie de amenajarea bucatariei. Combina are dimensiuni de 59.5 x 65 x 187 cm si un volum net total de 305 litri, fiind un model potrivit pentru familiile care au cel mult un copil.

Daewoo RN-308RDQM review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Daewoo RN-308RDQM

Daewoo RN-308RDQM are un compresor cu un consum anual de energie incadrat doar in clasa A+ de eficienta energetica. Nivelul zgomotului are o valoare rezonabila de 45 dB, astfel ca nu va va deranja chiar daca bucataria este amplasata in apropierea dormitoarelor.

Spatiul de refrigerare are un volum de 221 de litri si este compartimentat cu ajutorul celor 3 rafturi din sticla securizata care se pot scoate sau ajusta pe inaltime pentru a face loc unor vase mai mari sau alimente mai voluminoase. In partea inferioara exista compartimentul Farmer’s Case care mentine un nivel optim de umiditate pentru ca prospetimea fructelor si legumelor sa fie pastrata mai mult timp. Pe usa frigiderului se afla 3 rafturi din plastic unde veti putea sa depozitati sticle, borcane, recipiente sau cutii de diferite marimi dar si suportul pentru oua. Tot aici se afla si rezervorul ingust al dozatorului de apa care se va putea umple foarte usor. Frigiderul are un sistem de iluminare cu LED care asigura un nivel optim de lumina pentru toate spatiile interioare iar ventilatorul instalat in partea superioara asigura o distributie uniforma a aerului rece.

Congelatorul are un volum de 84 de litri, fiind impartit in 3 compartimente, din care cel din partea inferioara are dimensiunile cele mai mari. Capacitatea de congelare este destul de redusa, in 24 de ore putand sa congelati cel mult 1 Kg de legume si fructe si pana la 2.5 Kg de carne. Combina utilizeaza mai multe sisteme si tehnologii moderne precum Perfect No Frost sau Multi Air Flow care impiedica formarea ghietii in interior sau Digital Smart Case care monitorizeaza schimbarile de temperatura din interior.

Puncte tari

  • Design elegant din inox
  • Dozator de apa
  • Frigider bine compartimentat
  • Sistem de iluminare cu LED
  • Nivel rezonabil al zgomotului
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Eficienta energetica mai scazuta
  • Suprafata din inox retine amprentele

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Daewoo RN-308RDQM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.