Click aici pentru a comanda Combina frigorifica Daewoo RN-309GDPM la cele mai bune preturi!

Toate produsele Daewoo se integreaza perfect in bucatarie si o fac un loc in care calitatea si designul se imbina perfect. Compania Daewoo s-a specializat pe zona de refrigerare, insa si-a dedicat foarte mult timp si modului de prezentare a tuturor produselor, combinand cele mai sofisticate tehnologii cu trendurile foarte noi. In acest fel, lumea Daewoo a devenit una plina de culoare si foarte interesanta.

Economie de energie

Daewoo s-a bazat tot timpul pe cele mai moderne tehnologii, ceea ce inseamna ca economia de energie este in capul listei. Combina frigorifica Daewoo RN-309GDPM are un compresor foarte eficient si un sistem digital smart control, care are scopul de a diminua consumul de energie. Astfel, permite utilizatorului sa profite de beneficiile complete ale unui produs de cea mai buna calitate, cu consum de energie minim.

Fara zgomot

Indiferent daca utilizatorul este o persoana cu multi musafiri sau o persoana singuratica, zgomotul produs de aceasta combina frigorifica nu va afecta mediul ambiant. Stiind asta, este recomandat sa fie cautate electrocasnice foarte silentioase, care nu deranjeaza deloc conversatiile. In plus, nivelul de zgomot pe care il ofera acest produs este cu mult redus datorita compresorului de cea mai buna calitate si datorita ventilatorului foarte performant.

Tehnologie NoFrost

Acest sistem ofera o calitate mult superioara in materie de refrigerare. Astfel, este impiedicata productia de gheata in aparat si se mentine, totodata, si o temperatura foarte buna in interior. Agentul termic se transmite cu ajutorul curentilor de aer rece. Fiind vorba despre o tehnologie pe aer si nu pe apa, combina nu trebuie sa fie periodic dezghetata si pungile nu se lipesc unele de altele in congelator. De asemenea, datorita capacitatii de congelare puternice in comparatie cu a altor sisteme, in prezent nu mai este nevoie sa fie curatata gheata care se formeaza pe peretii aparatului.

Lumina LED cu cristale

Iluminarea led cu cristale este mult mai eficienta si mai rece in comparatie cu cea conventionala, pentru ca nu compromite deloc puterea de racire. In plus, aceasta ofera o cantitate ridicata de lumina si este, in acelasi timp, foarte economica, asigurand si o vizibilitate buna in aparat.

Click aici pentru a comanda Combina frigorifica Daewoo RN-309GDPM la cele mai bune preturi!

Daewoo RN-309GDPM

Display-ul diamond touch

Acest afisaj elegant permite si setarea unei temperaturi in interiorul compartimentului de frigider si a celui de congelator, precum si programarea modului in care sa functioneze aparatul si respectiv alegerea unei functii specifice. Toate acestea sunt posibile prin simpla atingere a panourilor de comanda frontale.

Niciun miros neplacut in frigider

Functia de dezodorizare are un rol important, si anume acela de a neutraliza mirosurile neplacute, care pot aparea in interiorul aparatului, prin filtrarea aerului. Nu este necesara preocuparea pentru deschiderea usii de la frigider atunci cand sunt musafiri in preajma, iar hrana va ramane mereu apetisanta si proaspata.

Usa reversibila ofera cel mai bun mod de asezare

Datorita faptului ca acest frigider are usa reversibila, el poate fi asezat oriunde in interiorul bucatariei si utilizatorul nu mai trebuie sa isi faca griji in legatura cu modul in care se va deschide usa, ci poate alege locul ideal in care sa puna combina, sa aseze aparatul in pozitie si sa inlocuiasca balamalele prin punerea lor dintr-o parte in alta.

Toate aceste facilitati fac ca aceasta combina sa fie perfecta pentru orice spatiu interior, chiar si pentru cele mici, oferind, totodata, si caracteristici premium.

Click aici pentru a comanda Combina frigorifica Daewoo RN-309GDPM la cele mai bune preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.