Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Hansa FK205.4

Aparatele frigorifice functioneaza fara intrerupere astfel ca alegerea acestora va trebui facuta in principal in functie de volum spatiilor de congelare si refrigerare si abia apoi in functie de clasa de eficienta energetica. De exemplu, un frigider cu volum mai mic incadrat in clasa energetica A sau A+ va avea un consum anual mai redus decat unul cu volum mai mare incadrat in cea mai eficienta clasa A+++. In cele ce urmeaza va vom prezenta una din cele mai mici combine frigorifice disponibile pe piata care este produsa de Hansa.

Hansa FK205.4 este o combina frigorifica cu design elegant din inox si manere orizontale cu forma interesanta integrate in usi. Deschiderea standard a usilor este spre dreapta, insa acestea sunt reversibile astfel ca o veti putea ajusta in functie de amenajarea spatiului din bucatarie. Combina are dimensiuni de 49.5 x 53.6 x 144 cm si un volum total de doar 156 de litri, acest model fiind destinat in principal persoanelor care locuiesc singure.

Hansa FK205.4 pareri

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Hansa FK205.4

Hansa FK205.4 are un compresor cu un consum anual de energie de 205 kWh care este incadrat doar in clasa A, costul lunar de utilizare fiind de cel mult 11 lei. Daca eficienta energetica nu este cea mai buna, nivelul zgomotului de functionare de 40 dB este unul din atuurile acestui model, ceea ce inseamna ca nu va va deranja nici daca aveti o bucatarie deschise spre livingroom sau hol.

Spatiul de refrigerare are un volum de doar 100 de litri si este compartimentat cu ajutorul celor doua rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe verticala pentru a face loc unor vase mai voluminoase. Compartimetul pentru fructe si legume situat in partea inferioara are o inchidere etansa si mentine un nivel optim de umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze prospetimea o perioada mai lunga de timp. Pe usa frigiderului se gasesc trei rafturi din plastic transparent unde veti putea sa pastrati atat borcanele si cutiile mai mici cat si sticlele sau alte recipiente cu bauturi. Termostatul mecanic permite reglarea facila a temperaturilor interioare iar sistemul de iluminare cu LED aflat in partea superioara ofera un nivel bun de lumina pentru tot frigiderul.

Congelatorul are un volum de 56 de litri si este impartit in 3 compartimente cu dimensiuni aproximativ egale unde veti putea pastra carne, paste, legume sau deserturi fara ca acestrea sa faca schimb de gusturi si mirosuri. Autonomia in cazul unei pene de curent este de 20 de ore, astfel ca veti defectiunea va putea fi remediata fara ca alimentele din congelator sa se altereze.

Puncte tari

  • Design modern
  • Dimensiuni compacte
  • Frigider bine compartimentat
  • Nivel redus al zgomotului
  • Lumina interioara buna
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Eficienta energetica nu este buna

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Hansa FK205.4

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.