Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Incorporabila Hansa BK316.3AA

Daca tocmai v-ati renovat bucataria si nu gasiti aparate electrocasnice care sa se potriveasca cu noul design interior atunci puteti opta pentru electrocasnice incorporabile. O combina frigorifica incorporabila este incastrata in mobilierul facut la comanda, astfel ca bucataria va avea un decor uniform si elegant asa cum va doriti. In alegerea unei astfel de combine frigorifice va trebui sa luati in considerare cateva aspecte precum dimensiunile, consumul energetic dar si fiabiliatea sau functiile si optiunile de care beneficiaza un anumit model. In continuare va vom prezenta o combina frigorifica incorporabila care este produsa de compania germana Hansa.

Hansa BK316.3AA este o combina frigorifica incorporabila cu un volum de 260 de litri care este potrivita pentru familiile mai mici care au cel mult un copil. Dimensiunile combinei sunt de 177.6 x 54 x 54 cm si deschiderea usilor spre dreapta insa aceastea sunt reversibile, putandu-se modifica in functie de spatiul disponibil si mobilier in care este incorporata.

Hansa BK316.3AA

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Incorporabila Hansa BK316.3AA

Consumul energetic este incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica A++, acest model consumand 0.58 kWh pe zi ceea ce duce la un cost lunar de aproximativ 11.5 lei. Nivelul de zgomot de 41 dB este unul redus, insa acesta va fi atenuat de mobilierul in care veti incorpora combina, astfel ca va fi mult mai scazut.

Volumul frigiderului este de 190 de litri, compartimentarea facandu-se cu ajutorul celor patru rafturi ajustabile din sticla securizata pe care veti putea pune si vase cu o greutate mare. Pentru pastrarea prospetimii fructelor si legumelor exista doua compartimente separate iar pentru borcane, cutii si alte recipiente veti putea utiliza cele 4 rafturi de pe usa frigiderului. In frigider veti mai gasi un raft metalic pentru sticle si un suport pentru oua care incape pe unul din rafturile de pe usa. Iluminarea interioara cu leduri este foarte eficienta, contribuind si la consumul redus de energie al combinei frigorifice.

Cei 70 de litri ai congelatorului sunt compartimentati in 3 sertare cu o deschidere larga in care veti putea sa pastrati atat preparate din carne cat si cutii cu deserturi mai voluminoase. Capacitatea de congelare in 24 de ore este de 3.5 Kg iar mentinerea temperaturii scazute in cazul unei defectiuni este de aproximativ 11 ore.

Puncte tari

  • Spatii interioare bine compartimentate
  • Consum redus de energie
  • Termostat reglabil in 7 trepte
  • Nivel redus al zgomotului
  • Iluminare interioara cu leduri
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Nu beneficiaza de functii si tehnologii moderne

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Incorporabila Hansa BK316.3AA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.