recomandare congelator Arctic

Click aici pentru a vedea Oferta Pret congelator Arctic ANC246+

Desi exista numeroase modele de combine frigorifice cu dimensiuni si volum mare, unele persoane prefera in continuare sa achizitionze congelatoare de mari dimensiuni. In astfel de congelatoare se pot depozita legume, fructe sau alimente care isi vor pastra cea mai mare parte din proprietati astfel ca veti putea prepara diferite feluri de mancare delicioase si in timpul iernii. Ardeii, vinetele, mazarea sau diferite zarzavaturi din gradina vor putea fi puse la congelator si folosite ori de cate ori veti avea nevoie. In continuare va vom prezenta un congelator de mari dimensiuni de la producatorul autohton Arctic.

Arctic ANC246+ este un congelator cu design clasic de culoare alba cu o singura usa cu maner vertical. Usa reversibila are deschidere spre dreapta insa o puteti modifica in functie de spatiul in care veti pune congelatorul. In plus, aceasta usa are o deschidere de 120 de grade asfel ca veti putea depozita cu usurinta alimente in congelator insa veti proteja si peretii sau mobilierul din jurul acestuia. Dimensiunile congelatorului sunt de 151 x 59.5 x 60 cm iar volumul acestuia este de 240 de litri, mai mult decat suficient chiar si pentru familiile formate din 5-6 persoane. Arctic ANC246+ are un singur compresor si este incadrat in clasa de eficienta energetica A+. Consum anual este de 257 kWh pe an, ceea ce se traduce printr-un cost lunar cu energia electrica de aproximativ 12 lei. Nivelul zgomotului este de 42 dB, astfel ca nu veti fi deranjati chiar daca congelatorul este amplasat in bucatarie sau pe un hol.

Click aici pentru a vedea Oferta Pret congelator Arctic ANC246+

 

In congelator exista sase compartimente separate, astfel ca veti putea depozita diferit alimente, carnuri si deserturi fara ca acestea sa faca schimb de mirosuri. Compartimente beneficiaza de mai multe optiuni pentru congelare precum functia Fast Freeze Zone care va congela alimentele mai rapid pentru a le pastra proprietatile nealterate. Panoul de control este situat in partea superioara a congelatorului si este format dintr-un buton rotativ si un afisaj cu trei leduri. Astfel, veti putea alege usor una din cele cinci optiuni de congelare in functie de cantitatea alimentelor care se afla in congelator si de temperatura exterioara. Capaciatatea maxima de congelare pentru acest model de la Arctic este de 14 kg in 24 de ore. Pe usa exista un sistem de avertizare sonor care va va anunta atunci cand aceasta ramane deschisa o perioada mai lunga de timp. In cazul unei pene de curent, alimentele se vor mentine congelate pana la 16 ore, timp suficient in care puteti solicita remedierea defectiunii.

In concluzie Arctic ANC246+ este un congelator spatios, cu un consum redus de energie si un nivel scazut al zgomotului. In plus, raportul calitate pret este foarte bun astfel ca este alegerea perfecta pentru familiile care doresc sa se bucure de fructele si legumele din gradina chiar si pe perioada iernii.

Click aici pentru a vedea Oferta Pret congelator Arctic ANC246+

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.