Whatsapp

Whatsapp este probabil cea mai utilizata aplicatie de mesagerie din lume, utilizata zilnic in scop comunicativ si nu numai.

Dupa preluarea Whatsapp de catre Facebook, s-au intamplat foarte multe lucruri in ceea ce priveste dezvoltarea aplicatiei. Au aparut pe rand noi posibilitati ca Whatsapp for web, Whatsapp for desktop, iar acum avem diponibila posibilitatea de a programa cand si cum sa trimitem mesaje text, foto sau video direct din aplicatia instalata pe telefonul mobil.

Whatsapp a facut posibilia programarea mesajelor!

Whatsapp

Asadar, Whatsapp perimite utilizatorilor sa trimita mesaje text, foto sau video instant, insa uneori nu este destul doar atat ci mai avem nevoie de ceva. Pentru ca sunt momente in care ne dorim sa putem trimitem mesaje la un moment anume, cum ar fi zilele de nastere, sarbatori sau felicitari, Whatsapp a venit in ajutor si a facut posibilia programarea mesajelor, dar ce este drept prin intermediul altor aplicatii partenere.

Cu alte cuvinte, daca vrei sa trimiti mesaje programate este nevoie sa descarci si sa instalezi alte aplicatii disponibile pe Google Play Store, prin intermediul carora vei putea sa programezi mesaje la o data anume.

Un exemplu ar putea fi Whatsapp Scheduler Android (SKEDit), aplicatie ce permite utilizatorilor nu numai sa poata programa mesaje text, ci si mesaje foto si video. Aplicatia este simplu de folosit si ofera o serie de posibilitati in versiunea standard, adica in cea gratuita.

Bineinteles ca exista si versiunea premium, contra cost, ce contine posibilitati avansate cum ar fi trimiterea de mesaje foto sau video, optiuni care nu sunt oferite la vatrianta free.

Aceasta aplicatie poate fi instalata si in dispozitivele care au fost rootate

In cazul in care doresti sa utilizezi aceasta aplicatie pentru a programa mesaje pe viitor te vom ghida in cativa pasi cum sa o faci mai rapid si mai usor:

  • Descarca aplicatia pe dispozitivul de pe care doresti sa trimiti mesaje programate. Aplicatia se numeste: SKEDit Scheduling App: Schedule WhatsApp SMS Calls si o poti descarca aici;

  • Ofera acces aplicatiei in “Accessibility” din setarile dispozitivului tau dupa cum urmeaza: Settings -> Accessibility -> Services;

Pasi de urmat:

  1. Descarca aplicatia;

  2. Instaleaza aplicatia;

  3. Porneste aplicaia;

  4. Selecteaza un contact din lista de pe care o ai pe Whatsapp sau un anumit grup;

  5. Seteaza data si ora la care vrei sa fie programata trimiterea mesajului;

  6. Alege frecventa si tipul de mesaj pe care vrei sa il trimiti

  7. Creaza si trimite mesajul catre destinatarii alesi prin accesarea butonului “Create” din partea dreapta-sus.

Important! Ultilizatorii pot trimite multiple mesaje in acelasi timp, insa aici este o mica problema pentru ca data programata efectiv nu poate fi aceeasi pentru mai multe mesaje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.