Cuptor incorporabil

Click aici pentru a comanda Cuptor incorporabil Heinner HBO-S567LDTGC-IX la cele mai bune preturi!

Cuptorul incorporabil Heinner HBO-S567LDTGC-IX asigura, pe langa economia de energie si functii foarte avansate, utile atat pentru gospodine, cat si pentru profesionisti. Fiind insotit si de un display pentru a seta corect temperaturile si programele de coacere, este potrivit pentru orice preparat, indiferent de nivelul sau de complexitate.

7 functii speciale pentru cele mai delicioase preparate

Numarul mare de functii contribuie la prepararea meniurilor diversificate pentru propria familie. Cu ajutorul acestui cuptor exista numeroase posibilitati pentru a experimenta retete culinare delicioase, potrivite pentru toata familia. Printre numeroasele facilitati, exista functii precum incalzirea inferioara, cea superioara, gatirea conventionala sau gatirea asistata prin sistemul de ventilatie – iar acestea sunt doar cateva dintre ele.

Sistemul de gatire asistata cu ajutorul ventilatiei este foarte interesant, deoarece cuptorul isi foloseste ventilatorul pentru a imprastia aerul rece peste sau in jurul alimentelor. Ulterior aerul este evacuat. Acest aer se va distribui in mod uniform in jurul produselor alimentare, astfel incat sa fie ajutate sa se coaca in cel mai scurt timp si foarte usor.

Timerul digital si programarea automata contribuie la facilitarea procesului de gatire

Cu ajutorul timerului digital, utilizatorul beneficiaza de precizie in momentul stabilirii duratei de preparare. Deoarece este setat un timp anume, cu siguranta ca preparatele se vor gati la temperatura optima pe perioada de timp necesara. In plus, utilizatorul are posibilitatea de a programa ora la care sa se termine procesul de gatire.

Cu ajutorul functiei speciale pentru dezghetare, alimentele congelate pot fi decongelate in timp util si, de asemenea, se vor raci toate preparatele gatite. In plus, ventilatorul este cel care va circula aerul prin cuptor pentru a asigura decongelarea alimentelor.

Click aici pentru a comanda Cuptor incorporabil Heinner HBO-S567LDTGC-IX la cele mai bune preturi!

Heinner HBO-S567LDTGC-IX

Blocarea ecranului pentru mai multa siguranta

Utilizand aceasta functie, nu exista riscul ca setarile sa fie modificate atunci cand se joaca cei mici pe langa cuptor. Butoanele cuptorului pot fi un mare punct de atractie pentru copii, ceea ce inseamna ca este necesar ca parintii sa fie foarte atenti in momentul in care gatesc. La acest lucru s-au gandit si producatorii acestui cuptor in momentul in care l-au produs si, astfel, inconvenientul poate fi remediat foarte usor cu ajutorul functiei de blocare.

Cuptorul este iluminat

Vizibilitatea mare din interiorul cuptorului este foarte importanta. Prezenta unei lumini in cuptor este cea care ajuta utilizatorul sa supravegheze alimentele pe intreaga lor durata de preparare. In plus, chiar si pe timpul noptii, ceea ce se intampla in cuptor se poate vedea cu usurinta, fara a fi necesara aprinderea luminii din bucatarie.

Materiale usor de curatat

Geamul de la cuptor, precum si murdaria pot fi foarte usor curatate cu ajutorul sistemului simplu de detasare. Usa de la cuptor are geam detasabil si permite o curatare rapida si eficienta.

La toate acestea se adauga si faptul ca acest cuptor este incorporabil, deci se va integra cu succes in orice bucatarie, mai mica sau mai mare, pentru ca poate fi inclus in mobilier. Designul sau atractiv si functiile moderne ajuta nu doar la prepararea alimentelor in cel mai bun mod, ci si la utilizarea unei tehnologii de ultima ora si a unui produs cu un design care va da o nota de bucatarie smart acolo unde este utilizat.

Click aici pentru a comanda Cuptor incorporabil Heinner HBO-S567LDTGC-IX la cele mai bune preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.