Click aici pentru a comanda Cuptor incorporabil Heinner HBO-S624LTG-IX la cele mai bune preturi!

Pentru utilizatorii care au nevoie de un cuptor de dimensiuni mari si care sa se poata incorpora in mobilier, acest produs de la Heinner este solutia optima. Pe langa volumul mare, de 62 de litri, acest cuptor ofera si o clasa energetica mare, ceea ce implica un consum de energie mic.

Mai multe functii de gatire pentru preparate delicioase

Fiind vorba despre foarte multe functii de gatire, este mult mai simplu acum sa fie preparate produse complexe si sa avem, astfel, experiente culinare interesante. Functiile de incalzire inferioara, superioara, grill sau grill pe suprafete mici sunt cele mai importante ale acestui cuptor si il fac usor de adaptat la toate tipurile de produse.

Functia Grill face ca produsul sa fie simultan atat cuptor, cat si grill, pentru a se rumeni rapid si eficient preparatele. Timerul ofera precizie pentru stabilirea duratei de preparare. Ajustand butonul de timer, utilizatorii vor fi siguri ca preparatele lor se vor gati perfect la orele dorite. In plus, exista vizibilitate in intreg cuptorul, cu ajutorul luminii led. Deoarece acest cuptor are iluminare interioara, prepararea alimentelor se va supraveghea mult mai usor pe intreaga durata de coacere.

Cuptorul este foarte usor de curatat

Murdaria si stropii existenti in colturile greu accesibile sunt in prezent mult mai usor de eliminat. Usa de la aragaz are geam detasabil, aceasta permitand o curatarea completa si foarte rapida a cuptorului. De obicei, murdaria depusa pe diversele suprafete ale unui cuptor are tendinta de a fi greu de scos, deoarece este formata din grasimi arse. In cazul acestui cuptor de la Heinner, problema dispare foarte usor datorita suprafetelor fine si usor de curatat prin metode clasice.

Click aici pentru a comanda Cuptor incorporabil Heinner HBO-S624LTG-IX la cele mai bune preturi!

Heinner HBO-S624LTG-IX

Materiale de constructie sigure

Cuptorul Heinner HBO-S624LTG-IX este realizat din materiale foarte sigure si de cea mai buna calitate. Usa este facuta din sticla securizata, special conceputa pentru a rezista la temperaturi ridicate. De asemenea, restul cuptorului este din inox, fiind format din suprafete usor de intretinut si foarte simplu de curatat, rezistente la lucrul cu temperaturi foarte inalte. In plus, in momentul in care, din diverse motive, usa de la cuptor se sparge, cioburile rezultate sunt similare cu cele care apar in urma spargerii parbrizului, in forma de cuburi cu muchii netede, deloc taioase, pentru a fi evitate accidentele mai grave.

Usor de integrat in mobilier

Datorita faptului ca produsul este incorporabil, poate fi foarte usor inclus in diverse tipuri de mobilier. De asemenea, este potrivit atat pentru bucatariile mici, cat si pentru cele de dimensiuni mai mari, pentru ca exista, cu siguranta, o piesa de mobilier in care acest produs poate fi inclus cu succes.

Culori elegante

Culorile acestui cuptor sunt foarte elegante, el venind intr-o combinatie de gri si negru, fiind astfel recomandat inclusiv pentru bucatariile minimaliste sau pentru cele cu o amenajare clasica, industriala si chiar vintage.

Combinand un design modern si placut cu atribute tehnologice foarte utile si functii special dedicate pentru gatirea celor mai bune preparate, indiferent de gradul lor de complexitate, acest cuptor este unul care ofera cel mai bun raport intre pret si calitate. Utilizatorii il apreciaza inclusiv pentru faptul ca este un produs robust si rezistent, pe suprafata caruia, in urma utilizarii, nu raman pete inestetice si dificil de indepartat.

Click aici pentru a comanda Cuptor incorporabil Heinner HBO-S624LTG-IX la cele mai bune preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.