Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Cu Microunde Beko MGC20100W

Oferta de cuptoare cu microunde este foarte variata, astfel ca veti putea alege un model potrivit pentru bucataria voastra atat in ceea ce priveste designul cat si dimensiunile, capacitatea sau puterea. Daca cele mai scumpe modele au display-uri digitale si diverse functii de preparare a alimentelor, cele mai ieftine cuptoare au panouri de control mecanice si setari de baza pentru incalzirea mancarurilor si bauturilor. In continuare va vom prezenta un cuptor cu microunde cu meniu simplu care este produs de compania turceasca Beko.

Beko MGC20100W este un cuptor cu microunde cu design elegant de culoare alba cu panou de control mecanic si sticla de culoare neagra. Combinatia alb-negru va permite incadrarea cuptorului in bucatarii cu mobilier in aceste culori dar si alaturi de aparate electrocasnice cu design clasic. Acest model are dimensiuni de 45.2 x 26.2 x 32.5 cm si o capacitate de 20 de litri, putand sa fie amplasat atat pe blatul de lucru cat si pe un raft suspendat mai larg, pentru a permite o aerisire eficienta.

Beko MGC20100W review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Cu Microunde Beko MGC20100W

Beko MGC20100W are o putere pentru microunde de 700 W care se va putea seta in 5 trepte in functie de cantitatea de alimente sau bauturi pe care le incalziti. In plus, veti putea sa preparati si carne sau legume la grill, puterea de 800 W putand sa fie ajustata in 4 trepte. Cuptorul are si optiunea de decongelare a alimentelor pentru a le putea prepara mult mai rapid.

La interior cuptorul este acoperit cu un strat de email alb care permite dsitribuirea eficienta a microundelor dar care se si curata destul de usor. Suportul rotativ din sticla are un diametru de 24.5 cm iar sistemul de iluminare permite verificarea stadiului de incalzire a alimentelor fara sa mai deschideti usa de la cuptor.

Panoul de control are doua butoane rotative care permit selectarea puterii de incalzire sau decongelare si a timpului de preparare a alimentelor si un buton mare pentru deschiderea usii cuptorului. Timpul maxim de preparare este de 30 de minute iar la expirarea acestuia veti fi instiintati de un semnal sonor.

Puncte tari

  • Design simplu
  • Panou de control mecanic
  • Capacitate buna
  • Putere de 800 W ajustabila in 5 trepte
  • Optiune de preparare la grill
  • Raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

  • Zgomotul de incalzire este destul de mare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Cu Microunde Beko MGC20100W

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.