Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Cu Microunde Beko MGF20210X

Bucatariile recent renovate necesita aparate electrocasnice cu anumite culori si finisaje metalizate specifice stilurilor de amenajare moderne. Pe langa combina frigorifica, cuptor, plita, sau masina de spalat vase, in majoritatea bucatariilor se gaseste si un cuptor cu microunde. Aceste aparate de mici dimensiuni ofera solutii rapide de incalzire a mancarurilor, de decongelare a alimentelor dar si de gatire a preparatelor din carne sau a bauturilor preferate. In cele ce urmeaza va vom prezenta un cuptor cu microunde cu design elegant care este produs de compania turceasca Beko.

Beko MGF20210X este un cuptor cu microunde cu un design elegant cu finisaje din inox si geam tip oglinda. Acest model are dimensiuni de 43.9 x 31 x 25.8 cm si o greutate de 11 Kg, putandu-se incadra perfect pe blatul unei bucatarii moderne sau chiar pe un raft suspedat deasupra acestuia. Cuptorul are o capacitate de 20 de litri, astfel ca veti putea sa incalziti si vase mai mari cu mancaruri, supe sau bauturi.

Beko MGF20210X

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Cu Microunde Beko MGF20210X

Beko MGF20210X are o putere de 800 W care poate fi setata in 5 niveluri in functie de tipul de alimente pe care doriti sa le incalziti sau sa le preparati. Cea mai utila functie de care dispune acest model este Autocook prin care cuptorul seteaza automat puterea si timpul de gatire in functie de tipul de aliment selectat (pizza, carne, legume, paste, peste, cartofi, popcorn sau bauturi). Pentru prepararea carnii sau a pestelui la grill veti putea sa setati puterea de 1000 W intr-unul din cele doua niveluri disponibile.

In interiorul cuptorului se gaseste un suport rotativ din sticla cu diamentru de 25.5 cm, care ofera o stabilitate buna vaselor de diferite marimi. Pentru prepararea alimentelor pe grill exista un accesoriu metalic, iar sistemul de iluminare ofera un nivel bun de lumina pentru verificarea stadiului gatire a alimentelor fara sa deschideti usa cuptorului.

Panoul de control este format dintr-un display digital, 6 butoane mai mici pentru pornire/oprire, suplimentarea timpului de gatire si setarea functiilor si a nivelului de putere. Butonul rotativ din partea inferioara permite selectarea timpului de incalzire sau a preparatului pe care doriti sa il gatiti utilizand functia Autocook. Semnalul sonor va va instiinta cand timpul de incalzire a expirat iar functia Child lock va bloca accesul copiilor la meniu.

Puncte tari

  • Design elegant cu finisaje din inox
  • Display digital
  • Meniu intuitiv
  • Suport rotund pentru grill
  • Functie Autocook
  • 5 niveluri de putere
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Puterea cuptorului nu este foarte mare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Cu Microunde Beko MGF20210X

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.