Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor cu microunde Beko MGF23210X

Designul a capatat un rol foarte important in alegerea aparatelor electrocasnice in ultimul timp,  deoarece tot mai multe persoane doresc sa aiba un decor armonios in bucatarie. Pentru amenajari interioare moderne, aparatele electrocasnice cu finisaje din inox sau in nuante gri-argintiu sunt cele mai potrivite, existand si o oferta variata atat pentru un buget mai redus cat si pentru unul mai generos. De exemplu, un cuptor cu micorunde cu carcasa argintie se va putea incadra excelent intr-o bucatarie cu un frigider, o plita si un cuptor cu finisaje din inox. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de cuptor cu microunde care este produs de compania turceasca Beko.

Beko MGF23210X este un cuptor cu microunde cu un design elegant negru-argintiu cu finisaje lucioase si afisaj digital. Acest model are dimensiuni de 48.5 x 40.1 x 28.8 cm si o capacitate generoasa de 23 de litri, fiind potrivit pentru familiile care au copii si care incalzesc des o cantitate mai mare de alimente. Capacitatea generoasa vine insa si cu dimensiuni mari astfel ca va trebui sa ii alocati un spatiu suficient de larg pe blatul din bucatarie.

Beko MGF23210X

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor cu microunde Beko MGF23210X

Panoul de control este format dintr-un display digital, un buton rotativ pentru setarea timpului, a greutatii alimentelor si pentru functii prestabilite si 7 butoane mici pentru setatea puterii si a altor functii speciale. Puterea de 800 W poate fi setata in 5 niveluri in functie de alimentele sau mancarurile pe care doriti sa le gatiti sau incalziti. Microundele au o distributie eficienta care asigura incalzirea uniforma si rapida a alimentelor, iar nivelul de zgomot este unul redus care nu va va deranja.

Functia Autocook permite prepararea automata a unor tipuri de carne si legume precum carne alba, peste, pui sau cartofi, cuptorul selectand automat puterea si timpul de gatire in functie de gramajul si de optiunea selectata. In plus, aveti disponibila si functia Grill cu doua niveluri de putere cu ajutorul careia veti putea prepara o friptura crocanta la exterior si suculenta la interior.

Suportul rotativ din cuptor este din sticla securizata si are un diametru de 27 cm care permite utilizarea unor vase mai largi pentru incalzirea sau prepararea unor cantitati mai mari de mancare. Pentru dezghetarea alimentelor exista diponibila functia de decongelare iar pentru blocarea accesului copiilor la meniu puteti utiliza functia Child Lock.

Puncte tari

  • Deisgn modern negru-argintiu
  • Putere buna care poate fi setata in 5 niveluri
  • Meniu intuitiv si display digital
  • Functii prestabilite de gatire
  • Optiunea de preparare la grill

Puncte slabe

  • Finisajele lucioase se pateaza usor si pastreaza amprentele

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor cu microunde Beko MGF23210X

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.