Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Cu Microunde Beko MOF20110X

Cuptorul cu microunde este unul din cele mai mici aparate electrocasnice insa acest fapt nu inseamna ca acesta nu trebuie sa aiba un design modern si elegant. De exemplu, daca aveti un frigider si un aragaz cu finisaje din inox, atunci ar trebui ca si cuptorul sa iaba un design gri-argintiu. Afisajul electronic, sticla lucioasa si panoul de control modern sunt alte caracteristici pe care ar trebui sa le aiba un astfel de cuptor. In cele ce urmeaza va vom prezenta un cuptor cu microunde cu design argintiu care este fabricat de compania turceasca Beko.

Beko MOF20110X este un cuptor cu microunde cu un design interesant de culoare argintie care se aseamana cu inoxul. Cuptorul are o capacitate standard de 20 de litri si dimensiuni de 43.9 x 25.8 x 34 cm, putand fie amplasat atat pe un raft suspendat cat si direct pe blatul de lucru.

Beko MOF20110X

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Cu Microunde Beko MOF20110X

Acest cuptor are o putere de 800 W care poate sa fie setata in 5 niveluri in functie de tipul si cantitatea alimentelor pe care doriti sa le incalziti. In plus acest model are 8 programe prestabilite dupa cum urmeaza: reincalzire, legume, peste, carne alba, paste, cartofi, pizza si supa. Astfel, nu trebuie decat sa selectati programul si cantitatea de alimente iar cuptorul va seta automat intensitatea si timpul de incalzire.

Panoul de control are un afisaj electronic unde veti putea vedea timpul ramas pentru incalzirea alimentelor sau cat este ora atunci cand cuptorul nu este folosit. Cele 6 butoane dreptunghiulare vor putea sa fie folosite pentru pornire/oprire, setarea timpului de incalzire sau a celui de decongelare si un buton rotativ pentru selectarea greutatii alimentelor sau a programului de incalzire. Functia de dezghetare este utila in special atunci cand doriti sa preparati rapid alimente congelate precum pizza, preparate din carne sau deserturi.

In interior cuptorul se afla un suport din sticla cu un diametru de 25.5 cm care va oferi o stabilitate buna chiar si vaselor mai inalte. Distributia undelor este uniforma astfel ca la nivelul cel mai mare de putere alimentele se vor incalzi mult mai rapid. Designul cu aspect de oglinda al usii pastreaza amprentele si alte pete astfel ca veti fi nevoiti sa il stergeti periodic cu o carpa umezita din bumbac.

Puncte tari

  • Design elegant si modern
  • Afisaj electronic si meniu intuitiv
  • 5 niveluri de putere
  • 8 programe prestabilite
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Finisajele carcasei laterale nu sunt de cea mai buna calitate

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Cu Microunde Beko MOF20110X

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.