Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Cu Microunde Daewoo KOR-6S2DBW

Cuptoarele cu microunde sunt folosite in general pentru incalzirea mancarurilor sau bauturilor insa cele mai noi modele au si functii de preparare a unor alimente. Cu ajutorul acestor functii prestabilite nu va trebui decat sa selectati greutatea si tipul alimentelor iar cuptorul va seta automant puterea si timpul de gatire. In plus, unele cuptoare au si functii  de reincalzire a anumitor bauturi si mancaruri sau doar a farfuriilor care vor mentine preparatele calde mai mult timp. In continuare va vom prezenta un astfel de cuptor cu microunde care este produs de compania sud-coreeana Daewoo.

Daewoo KOR-6S2DBW este un cuptor cu microunde cu un design modern care este diponibil in 4 variante de culori: alb, negru, rosu si alb cu verde, putand astfel optati pentru nuanta potrivita pentru bucataria voastra. Acest model are o capacitate buna de 20 de litri si dimensiuni destul de compacte de 449 x 338 x 259 mm, astfel ca nu va ocupa un spatiu prea mare pe blatul de lucru.

Daewoo KOR-6S2DBW

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Cu Microunde Daewoo KOR-6S2DBW

Daewoo KOR-6S2DBW are o putere de 800 de W care poate fi setata in 11 trepte in functie de alimentele pe care le incalziti sau preparati. Panoul de control are un afisaj digital si mai multe butoane cu touch care sunt impartite in mai multe submeniuri. In partea superioara se afla programele prestabilite de gatire a painii, cartofilor sau a legumelor proaspete sau congelate. Urmatorul submeniu este pentru incalzirea bauturilor, a pastelor sau pentru pizza, in timp ce pentru decongelare exista un submeniu separat cu optiunea de decongelare rapida.

In interiorul cuptorului se afla un vas de sticla cu diametru de 24.5 cm insa cu ajutorul raftului suplimentar veti putea sa incalziti doua feluri de mancare in acelasi timp. Distributia microundelor se face prin doua puncte care asigura incalzirea uniforma a mancarurilor, iar suprafata interioara este acoperita cu un strat numit Shiny Clean care nu permite grasimilor sa intre in profunzime. Curatarea interiorului se poate face cu un burete sau cu ajutorul aburilor, utilizand functia Steam Cleaning. In cazul in care nu veti folosi cuptorul timp de 2 minute acesta se va inchide automat pentru a reduce consumul de energie.

Puncte tari

  • Design interesant in 4 variante de culori
  • 11 niveluri de putere
  • Functii prestabilite pentru gatire si incalzire
  • Raft suplimentar pentru incalzire a doua platouri concomitent
  • Display cu LED si meniu intuitiv
  • 5 ani garantie
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Carcasa din tabla se incalzeste foarte repede

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Cu Microunde Daewoo KOR-6S2DBW

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.