Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor cu Microunde Daewoo KOR-6S20W

Cuptoarele cu microunde ofera solutii rapide si conveniente de incalzire si preparare a mancarurilor fiind in acelasi timp printre cele mai ieftine aparate electrocasnice din bucatarie. Alegerea unui cutptor cu microunde va trebui sa tina cont de cateva aspecte precum dimensiuni si putere dar si de designul acestuia care va trebui sa fie in concordata cu decorul bucatariei. Daca cele mai scumpe modele au panouri digitale si setari prestabilite pentru diferite tipuri de alimente, cele mai ieftine vor avea panouri mecanice si functii de baza de incalzire si decongelare. In cele ce urmeaza va vom prezenta un cuptor cu microunde proprodus de Daewoo care are un pret accesibil si reviewuri excelente de la clienti.

Daewoo KOR-6S20W este un cuptor cu microunde cu un design disponibil in patru variante de culori: alb, alb-verde, rosu si negru, putand sa alegeti nuanta care se potriveste cu decorul bucatariei voastre. Acest model are o capacitate de 20 de litri si dimensiuni de 449 x 318 x 259 mm, astfel ca nu va ocupa un spatiu prea mare din blatul de lucru. Daca doriti sa il montati pe un raft deasupra blatului va trebui ca acesta sa fie mai solid deoarece greutatea acestui model este de 8.7 Kg.

daewoo kor-6s20w

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor cu Microunde Daewoo KOR-6S20W

Panoul de control mecanic este extrem de simplu, fiind format din doua butoane rotative, unul pentru setarea timpului de incalzire intre 1 si 35 de minute si unul pentru alegerea nivelului de putere din cele 7 optiuni disponibile. Veti putea astfel sa incalziti rapid diferite feluri de mancare sau bautura fara sa fiti nevoiti sa pierdeti timpul cu setari si meniuri complicate.

In interior se gaseste uin vas cu diametru de 24.5 cm, care va fi potrivit si pentru farfurii si vase mai mari, astfel ca veti putea incalzi o cantitate mai mare de mancare intr-un timp mai scurt. Sistemul de microunde de inalta frecventa si reflectoarele concave vor asigura o incalzire uniforma a mancarurilor si bauturilor necesitand un timp mai scurt de incalzire. Calitatea si fiabilitatea acestui model este confirmata si de garantia extinsa la 5 ani care este oferita de producatorul sud-coreean.

Puncte tari

  • Deisgin compact disponibil in mai multe nuante
  • Putere buna de incalzire
  • Meniu mecanic usor de utilizat
  • 7 niveluri de putere
  • Garantie extinsa de 5 ani
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Cablul de alimentare este putin cam scurt
  • Nivelul de zgomot nu este foarte redus

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor cu Microunde Daewoo KOR-6S20W

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.