Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Cu Microunde Electrolux EMS20300OX

Designul cuptoarelor cu micorunde incepe sa conteze din ce in ce mai mult in decizia de achizitie, aceastea trebuind sa fie in concordanta cu mobilierul si cu celelalte aparate electrocasnice din bucatarie. Intr-o incapere cu amenajare moderna in care combina frigorifica, aragazul sau masina de spalat au finisaje gri metalizat sau argintii veti avea nevoie de un cuptor cu display digital si finisaje din inox. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de cuptor cu microunde elegant care este produs de compania suedeza Electrolux.

Electrolux EMS20300OX este un cuptor cu microunde cu carcasa din inox, panou de control cu display digital si maner cu finisaje cromate. Designul elegant va permite incadrarea cuptorului in bucatarii cu amenajare moderna in tonuri neutre, alaturi de un mobilier cu finisaje lucioase. Cuptorul are dimensiuni de 46.1 x 36.7 x 28 cm si o greutate de 12.57 Kg, putand sa fie amplasat atat pe un raft suspendat mai solid cat si direct pe blatul de lucru.

Electrolux EMS20300OX pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Cu Microunde Electrolux EMS20300OX

Electrolux EMS20300OX are o putere de 800 W care se poate regla in 5 trepte in functie de alimentele sau bauturile pe care doriti sa le incalziti sau preparati. Panoul de control este format dintr-un display digital care afiseaza ora atunci cand nu este utilizat, 7 butoane mici pentru setarea timpului, puterii sau a diferitelor functii de gatire si un buton rotativ mai mare pentru setarea timpului si a altor optiuni.

Cuptorul dispune de 8 functii de gatire automata precum peste, carne, legume, supa sau pizza, nivelul de putere si timpul de gatire fiind setate automat in functie de greutarea alimentelor. In plus, functia grill cu putere de 1000 W va permite prepararea rapida  a carnii, pestelui sau a legumelor iar pentru decongelare aveti la dispozitie o functie cu setari automate.

Capacitatea cuptorului de 18.7 litri este destul de redusa, ceea ce inseamna ca veti putea incalzi sau prepara o cantitate mai redusa de alimente, utilizand vase de dimensiuni mai mici. Cavitatea interioare este acoperita cu otel vopsit care se curata usor si permite distribuirea uniforma a microundelor pe toata suprafata vaselor. Platoul rotativ este din sticla si are un diametru de 24.5 cm, in pachet existand si un gratar metalic cu forma circulara. Sistemul de iluminare este destul de puternic pentru a verifica stadiul de preparare al alimentelor fara sa mai deschideti usa de la cuptor.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Display digital
  • Putere ajustabila in 5 niveluri
  • Grill si functii de gatire automata
  • Decongelare automata
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Capacitate mai redusa

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Cu Microunde Electrolux EMS20300OX

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.