Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Cu Microunde Incorporabil Samsung FG87SST

Bucatariile moderne, recent amenajate, necesita si aparate electrocasnice cu un desing elegant, in concordanta cu decorul. Cele mai elegante astfel de aparate sunt cele care se incporporeaza in mobilier, contribuind la uniformitatea si eleganta decorului din bucatarie.  Daca plitele si cuptoarele sunt cele mai populare electrocasnice incporporabile, in ultima perioada tot mai multe persoane achizitioneaza si cuptoare cu microunde incorporabile. In  cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de cuptor cu microunde produs de Samsung care are recenzii foarte bune de la clienti.

Samsung FG87SST este un cuptor cu microunde cu un design elegant cu rama argintie, cu display digital si sticla cu margini negre. Designul minimalist al cuptorului, permite incorporarea intr-un mobilier gri sau negru alaturi de alte aparate electrocasnice cu finisaje din sticla si inox. Cuptorul are dimensiuni de 48.9 x 39.2 x 27.5 cm si o capacitate de 23 de litri, insa va trebui sa ii alocati un spatiu mai mare in mobilier pentru a nu acoperi gurile de aerisire.

Samsung FG87SST review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Cu Microunde Incorporabil Samsung FG87SST

Puterea cuptorului Samsung FG87SST este de 800 W si va putea fi setata in 6 trepte in functie de alimentele pe care le incalziti sau preparati. Cavitatea interioara este acoperita cu un strat de email ceramic, iar microundele sunt ditribuite din trei puncte, asigurand o incalzire uniforma a alimentelor si bauturilor. Suportul rotund din sticla are un diametru suficient de mare pentru a oferi o stabilitate buna vaselor de diferite marimi.

Panoul de control are un display digital de culoare rosie care afiseaza ora atunci cand nu este folosit si 12 butoane utilizate pentru pornire/oprire, pentru setarea timpului si a nivelului de putere dar si a functiilor speciale. Exista si optiunea de preparare a alimentelor la grill dar si prepararea combinata la microunde si grill pentru reducerea timpului de gatire. Sistemul de iluminare din interior permite verificarea facila a stadiului de preparare a alimentelor iar functia Eco va reduce cu pana la 40% consumul de energie al cuptorului.

Acest cuptor beneficiaza de 5 programe de gatire automata a unor alimente congelate precum pizza, baghete, placinte sau bulete de pui. In plus, functia de decongelare va dezgheta rapid diferite tipuri de carne, legume sau fructe iar cea de reincalzire automata va seta automat temperatura si timpul de incalzire in functie de tipul si cantitatea de alimente. Curatarea cuptorului se poate face cu ajutorul aburilor dintr-un vas cu apa, grasimile si murdaria fiind indepartate mult mai usor.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Display digital
  • Putere ajustabila in 6 trepte
  • Functii de preparare automata
  • Microunde distribuite eficient
  • Optiune de curatare cu abur

Puncte slabe

  • Pretul intreg este destul de mare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Cuptor Cu Microunde Incorporabil Samsung FG87SST

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.