reomandare cuptor microunde

 Click aici pentru Oferta Pret Samsung ME73A

Cuptoarele cu microunde moderne au numeroase functii astfel ca pot inlocui cu succes un cuptor electric sau pe gaz. Cele mai ieftine modele au doar functii  de incalzire sau dezghetare insa cele din clasa premium au mai multe modalitati de preparare a alimentelor precum gril, rotisor sau convectie. Designul, dimensiunile sau afisajul electronic sunt alte aspecte care vor influenta costul unui cuptor cu microunde. Producatorul Samsung are in oferta mai multe cuptoare cu microunde care ofera un raport calitate/pret excelent iar in continuare va vom prezenta unul dintre aceste modele.

Samsung ME73A este un cuptor cu micounde cu un design elegant de culoare alba care se va putea incadra intr-o bucatarie moderna cu un mobilier alb. Cuptorul cu microunde are dimensiuni de 48.9 x 32 x 27.5 cm si o greutate de 10.5 Kg astfel ca se poate pune chiar si pe un blat mai ingust. Cuptorul foloseste un sistem inovativ cu trei puncte de distribuire a microundelor care asigura o distribuire uniforma pentru toate zonele din cuptor. Astfel, mancarurile se vor patrunde si se vor gati uniform indiferent de forma sau dimensiunile vasului in care sunt preparate.

Click aici pentru Oferta Pret Samsung ME73A

 

Cuptorul are o capacitate de 20 de litri si 6 niveluri de putere, cel mai mare dintre acestea avand valoarea de 800 W. Interiorul are margini rotunjite astfel ca petele de mancare si grasimi se vor curata mult mai usor. Panoul de control are afisaj cu LED si mai multe butoane pentru pornire/oprire sau selectarea programului de gatire sau decongelare. Timpul maxim de gatire este de 99 de minute si 90 de secunde si poate fi setat cu ajutorul celor patru butoane speciale. Energia consumata in stand-by va putea fi redusa cu 40% daca apasati butonul Eco din meniu.

Cuptorul are trei optiuni de gatire automata: semipreparate, semipreparate congelate si bauturi dar si o optiune de decongelare rapida care va va ajuta sa preparati mai rapid alimentele scoase din congelator.

Samsung ME73A are ceas si timmer cu semnal sonor care va atentioneaza ca timpul de preparare a expirat. Setarile de preparare se mentin chiar daca se deschide usa cuptorului, astfel ca veti putea verifica foarte usor stadiul de preparare a alimentelor sau bauturilor. Acest lucru era necesar avand in vedere ca prin geamul de culoare neagra nu se vede in interior.

Puncte forte

  • Design elegant
  • Afisaj digital
  • Interior rotunjit usor de curatat
  • Pret accesibil
  • 5 ani garantie

Puncte slabe

  • Nivelul de zgomot putin mai ridicat

In concluzie, Samsung ME73A este un cuptor cu micounde cu un design modern, incapator si cu un meniu intuitiv foarte usor de folosit. Garantia de 5 ani acordata de producator nu poate decat sa confirme calitatea superioara a acestui cuptor de care nu veti fi dezamagiti.

Click aici pentru Oferta Pret Samsung ME73A

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.