duminică, iunie 23, 2024
AcasăDiverseDoar 14% dintre americani au folosit ChatGPT

Doar 14% dintre americani au folosit ChatGPT

Un studiu recent realizat de Pew Research Center arată că, deși majoritatea americanilor au auzit de ChatGPT, doar 14% dintre aceștia l-au folosit.
ChatGPT este un chatbot online care permite utilizatorilor să pună întrebări și să solicite conținut. Acesta a devenit popular datorită versatilității și calității răspunsurilor sale, care sunt asemănătoare cu cele ale unui om.
În ciuda popularității sale, utilizarea ChatGPT este încă limitată, iar opinia publică cu privire la utilizarea inteligenței artificiale este împărțită
Iată câteva dintre concluziile studiului Pew Research Center:
  • 58% dintre adulții americani sunt familiarizați cu ChatGPT.
  • Doar 14% dintre americani au folosit ChatGPT
Utilizatorii americani au opinii mixte cu privire la utilitatea ChatGPT
Studiul a arătat că familiaritatea cu ChatGPT nu este uniformă în rândul populației americane și există diferențe semnificative în funcție de nivelul de educație.
De exemplu, aproximativ 80% dintre adulții cu diplomă de studii postuniversitare au auzit de ChatGPT, comparativ cu 71% dintre cei cu diplomă de licență și 59% dintre cei cu studii universitare.
Deși există îngrijorări cu privire la utilizarea ChatGPT și a inteligenței artificiale în general, mulți oameni văd aceste tehnologii ca fiind utile pentru educație și muncă. În plus, ChatGPT poate fi folosit pentru a ajuta la crearea de politici și sondaje de opinie.

Cu toate acestea, este important să se ia în considerare opinia publică și să se abordeze îngrijorările cu privire la utilizarea inteligenței artificiale în mod responsabil și etic.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular