aparat de calcat vertical cu abur

Click aici pentru a comanda aparat de calcat vertical cu abur – Daewoo DGS1500P la cele mai bune preturi!

A calca este una dintre cele mai anevoioase sarcini casnice de care gospodinele trebuie sa se ocupe. Camasile, pantalonii sau rochiile trebuie calcate inainte de a fi purtate, in caz contrar imaginea afisata este una neingrijita.

Un ajutor de nadejde in gospodarie il reprezinta noul model de aparat de calcat vertical cu abur – Daewoo DGS1500P, care este foarte usor de manevrat si care indeparteaza chiar si cele mai mici cute cu un minim de efort.

Datorita faptului ca utilizeaza exclusiv puterea aburilor, un astfel de produs reuseste sa calce chiar si hainele din tesaturi delicate, care, de cele mai multe ori, sunt cu adevarat problematice. Pe langa faptul ca hainele sunt calcate la linie, acestea sunt si odorizate, pentru a emana un miros curat si placut.

Modelul de fata este, fara nicio indoiala, unul dintre cele mai performante de pe piata, cu un jet de 60 gr/min, reusind sa patrunda in profunzimea tesaturii. Aparatul de calcat poate fi folosit in maxim 30 de secunde, ceea ce reprezinta un mare punct in plus, in special pentru persoanele ocupate, care nu au timp de pierdut.

Daewoo DGS1500P

Aparatul este dotat cu un rezervor de apa cu o capacitate de 280 de mililitri, care se scoate foarte usor pentru a se umple ori de cate ori este cazul. Pentru o sesiune de calcat, o singura umplere este mai mult decat suficienta. Se pot face inclusiv mici retusuri inainte de a pleca la munca sau inainte de a pleca la un eveniment important, unde tinuta trebuie sa fie, in mod obligatoriu, impecabila.

Daewoo DGS1500P este un aparat mobil, care poate fi mutat in functie de preferinte si poate fi luat inclusiv in vacanta, avand in vedere faptul ca are dimensiuni mici si o greutate de pana intr-un kiligram. Se poate impacheta cu succes chiar si in bagajul de mana, ceea ce reprezinta o alegere ideala pentru oamenii de afaceri care calatoresc des.

Raportul calitate – pret este unul mai mult decat avantajos, motiv pentru care achizitionarea acestui produs reprezinta o investitie care merita sa fie facuta. Din punctul de vedere al functionalitatii, aparatul are o durata lunga de viata in comparatie cu alte produse existente pe piata.

Click aici pentru a comanda aparat de calcat vertical cu abur – Daewoo DGS1500P la cele mai bune preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.