recomandari fier de calcat Philips

 Oferta Pret fier de calcat Philips Azur Performer GC3810/20

Fierul de calcat este unul dintre cele mai utile aparate electrocasnice si pe care il folosim periodic pentru a avea o garderoba impecabila fara cute. Un fier de calcat de calitate va reduce mult din timpul pe care va trebui sa il alocati calcarii camasilor, costumelor sau rochiilor pentru serviciu sau pentru diferite ocazii speciale. Ofera foarte variata face alegerea unui fier de calcat potrivit destul de dificila, astfel ca astazi vom incerca sa va ajutam prezentadu-va un model eficient si cu un pret accesibil  de la Philips.

Philips Azur Performer GC3810/20 este un fier de calcat cu un design clasic de culoare albastra cu insertii albe. Fierul de calcat are un cablu de alimentare cu o lungime de 2 metri, astfel ca nu veti fi nevoiti sa calcati rufele in imediata apropiere a prizei de alimentare.

Acest fier de calcat de la Philips are o putere de 2400 W si poate sa dezvolte un debit continuu de abur de 40 g/min pentru inlaturarea cu usurinta a cutelor de pe haine sau lenjerii. Pentru hainele mai sifonate sau pentru tesaturile care se calca mai greu veti putea folosi jetul de abur care are un debit de 150 g/min.

Fierul Philips Azur Performer GC3810/20 are un rezervor de 300 ml si o greutate de doar 1.41 Kg astfel ca veti putea sa il manevrati cu usurinta fara insa sa fiti nevoiti sa il alimentati prea des. Talpa fierului este una moderna, facand parte din categoria SteamGlide Plus care este cunoscuta pentru alunecarea usoara si distributia eficienta a aburului pe toata suprafata sa. In plus, cu ajutorul orificiilor situate in partea din fata a fierului veti putea sa neteziti chiar si portiunile mai greu accesibile de la camasi sau haine.

 Oferta Pret fier de calcat Philips Azur Performer GC3810/20

 

 

Un aspect pozitiv este calcarea pe verticala cu ajutorul careia veti reuzi sa indepartati cutele de pe sacouri si haine fara sa le scoateti de pe umerase. In acelasi mod veti putea indeparta cutele de pe perdelele sau draperiile pe care le aveti in casa.

Controlul aburului se realizarea de la butornul rotativ de unde veti putea selecta temperatura in functie de tesaturile pe care urmeaza sa le neteziti. Philips Azur Performer GC3810/20 are un sistem eficient de prevenire a depunerilor de calcar, insa veti fi nevoiti sa folositi si pastile anti-calcar pentru a asigura o functionare eficienta a fierului de calcat.

Azur Performer GC3810/20 beneficiaza de un sistem de anti-picurare si de un pulverizator care va va ajuta sa neteziti cu usurinta cutele mai adanci. In plus, setarea Eco va asigura un consum mai redus de energie cu pana la 20%, comparativ cu un model similar de generatie mai veche.

Puncte tari

  • Jet puternic de abur
  • Calcare pe verticala
  • Distributie eficienta a aburului
  • Greutate redusa
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Poate lasa urme pe tesaturile sensibile

In concluzie, Philips Azur Performer GC3810/20 este un fier de calcat eficient, cu o greutate redusa si un debit puternic de abur. Talpa cu alunecare usoara, jetul de abur sau pretul accesibil sunt alte caracteristici care ar trebui sa va convinga sa achizitionati acest fier de calcat.

 Oferta Pret fier de calcat Philips Azur Performer GC3810/20

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.