Arctic AD54240P

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Arctic AD54240P

Combina frigorifica sau frigiderul este una din cele mai importante aparate electrocasnice din orice locuinta, deoarece permite depozitarea si pastrarea alimentelor proaspete o perioada mai lunga de timp. Cea mai importanta caracteristica in alegerea acestor aparate este dimensiunea si volumul oferit. Pentru persoanele care locuiesc singure sau pentru cele care nu gatesc acasa sau mananca mai mult in oras, un frigider este cea mai buna alegere. Acesta va avea dimensiuni mai mici si un consum mai redus de energie dar va putea beneficia si de functiile si tehnologiile unei combine frigorifice moderne. In cotninuare va vom prezenta unul din cele mai apreciate modele de frigidere ale producatorului roman Arctic.

Arctic AD54240P este un frigider cu un design clasic de culoare alba si cu o distributie standard: congelatorul in partea superioara si frigiderul in cea inferioara. Manerele sunt incorporate in usile figiderului si congelatorului care sunt reversibile, deschiderea putand fi schimbata in functie de spatiul disponibil. Dimensiunile frigiderului sunt de 146.5 x 54 x 60 cm iar volumul total disponibil este de 223 de litri, mai mult decat suficient pentru o familie fara copii.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Arctic AD54240P

 

Consumul mediu anual este de 226 kWh, frigiderul fiind incadrat in clasa energetica A iar nivelul de zgomot este de 40 dB. Veti putea pune frigiderul intr-o bucatarie deschisa sau pe hol fara ca zgomotul de functionare sa va deranjeze.

Frigiderul are un volum de 177 de litri care este impratit de cele doua rafturi din sticla securizata si de compartimentul pentru fructe si legume situat in partea de jos. Rafturile sunt ajustabile in functie de necesitati, frigiderul avand si un sistem de iluminare eficient in partea superioara. Pe usa frigiderului se afla trei rafturi unde veti putea depozita sticle, borcane, suportul pentru oua sau alte recipiente mai mici.

Congelatorul cu volum de 46 de litri are un singur raft metalic care imparte spatiul disponibil in doua zone. In partea inferioara veti putea pune alimentele congelate iar deasupra fructele, deserturile sau inghetata. Capacitatea de congelare este de 4 Kg in 24 de ore iar autonomia in cazul unei pene de curent poate sa ajunga la 16 ore.

Pentru a impiedica dezvoltarea bacteriilor in frigider, usa acestuia este prevazuta cu o garnitura antibacteriana, asigurand astfel un grad inalt de igiena si o prospetime mai indelungata a alimentelor.

Puncte tari

  • Dimensiuni mici
  • Incapator
  • Materiale de calitate
  • Silentiozitate
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Are doar 2 rafturi in frigider

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Arctic AD54240P

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.