duminică, aprilie 14, 2024
AcasăFrigidereFrigider cu 2 usi Heinner HF-H212A+ pareri si pret

Frigider cu 2 usi Heinner HF-H212A+ pareri si pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu 2 Usi Heinner HF-H212A+

Frigiderele clasice cu doua usi care au spatii cu o capacitate mai redusa, sunt ideale pentru persoanele singure sau pentru familiile care prefera consumarea alimentelor proaspete in dauna celor congelate. Cel mai mare spatiu dintr-un astfel de aparat frigorific va fi alocat refrigerarii, spatiul de congelare avand un volum mult mai redus. Dimensiunile compacte vor permite utilizarea frigiderului chiar si in bucatarii mai mici, iar volumul redus inseamna un consum scazut de energie electrica si facturi mai mici. In continuare va vom prezenta un astfel de frigider cu doua usi produs de Heinner care are recenzii excelente de la clienti.

Heinner HF-H212A+ este un frigider cu doua usi cu design clasic de culoare alba cu margini rotunjite si manere orizontale integrate in usi. Deschiderea standard a usilor este spre dreapta, insa acestea sunt reversibile astfel ca le veti putea modifica in functie de spatiul disponibil din bucatarie sau hol. Dimensiunile compacte (143 x 55 x 58 cm) vor permite amplasarea sub un corp suspendat iar volumul redus de 212 litri face ca acest model sa fie potrivit pentru persoanele singure sau pentru familiile fara copii.

Heinner HF-H212A+ prezentare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu 2 Usi Heinner HF-H212A+

Compresorul frigiderului Heinner HF-H212A+ are un consum anual de energie de 219 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, pentru fiecare luna de utilizare trebuind sa platiti cel mult 12 lei. Nivelul zgomotului de 42 dB este unul scazut, in concordata cu volumul redus, astfel ca nu va va deranja  nici daca bucataria formeaza un spatiu comun cu holul sau livingul.

Spatiul de refrigerare are un volum de 171 de litri care este impartit de 3 rafturi din sticla securizata si de un compartiment situat in partea inferioara. Rafturile sunt ajustabile pe inaltime pentru a putea depozita si vase sau alimente mai voluminoase iar compartimentul se inchide etans, mentinand un nivel optim de umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze prospetimea mai mult timp. Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic unde veti putea pastra atat sticle cu marimi diverse, cat si cutii, borcane sau suportul pentru oua. Sistemul de iluminare cu led aflat in partea superioara ofera un nivel bun de lumina pentru intreg spatiul interior, iar termostatul mecanic permite setarea temperaturilor din frigider si congelator in anumite trepte.

Congelatorul are doar 41 de litri volum si este impartit in doua compartimente de un gratar metalic, alimentele trebuind pastrate in pungi sigilate pentru a nu face schimb de gusturi si mirosuri. In cazul unei pene de curent sau a unei defectiuni, alimentele vor fi pastrate la temperaturi scazute cel mult 20 de ore.

Puncte tari

  • Design clasic
  • Usi reversibile
  • Sistem de iluminare cu LED
  • Frigider cu o comprtimentare buna
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Eficienta energetica nu este foarte buna

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu 2 Usi Heinner HF-H212A+

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Heinner HF-H212A+ este un frigider cu design clasic, volum redus si spatiu de refrigerare bine organizat. Nivelul scazut al zgomotului, sistemul de iluminare cu LED si pretul accesibil fac din acest frigider o alegere excelenta pentru persoanele cu venituri mai mici.Frigider cu 2 usi Heinner HF-H212A+ pareri si pret