marți, mai 21, 2024
AcasăFrigidereFrigider cu 2 usi Hotpoint ENTM18210VW prezentare si pret

Frigider cu 2 usi Hotpoint ENTM18210VW prezentare si pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu 2 Usi Hotpoint ENTM18210VW

Pastrarea proprietatii alimentelor se poate face atat in frigider, pentru o perioada mai scurta, cat si in congelator, pentru un timp mai lung. Daca preferati sa consumati mai mult alimente proaspete atunci veti avea nevoie de un frigider care are un spatiu de refrigerare mult mai generos. Aceste aparate frigorifice au frigidere cu volum mare bine compartimentat si dispun de aceleasi tehnologii utilizate de combinele frigorifice. In continuare va vom prezenta un astfel de frigider care este comercializat sub brandul Hotpoint.

Hotpoint ENTM18210VW este un frigider cu doua usi cu un design elegant de culoare alba si margini rotunjite in partea din fata. Manerele orizontale integrate in usi contribuie la designul modern, iar deschiderea spre dreapta a acestora poate fi modificata in functie de amenajarea spatiului din bucatarie. Frigiderul are dimensiuni de 180.5 x 70 x 66.5 cm si un volum net de 414 litri fiind potrivit un model pentru familiile formate din cel putin patru persoane.

Hotpoint ENTM18210VW

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu 2 Usi Hotpoint ENTM18210VW

Hotpoint ENTM18210VW are un compresor cu un consum anual de 326 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 17.5 lei. Desi are un volum generos, frigiderul are un nivel al zgomotului de doar 45 dB, o valoarea comparabila cu a altor combine frigorifice cu specificatii similare.

Frigiderul are un volum generos de 332 de litri si este compartimentat cu ajutorul celor 4 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe verticala in functie de necesitati. In partea de jos exista doua compartimente pentru unde se pastreaza un nivel optim de umiditate necesar pentru ca fructele si legumele sa isi mentina prospetimea o perioada mai lunga. Sticlele de vin vor putea fi pastrate pe raftul din sarma din partea superioara, iar celelalte sticle, recipiente, cutii sau borcane mai mici pe unul din cele 4 rafturi din plastic situate pe usa frigiderului.

Sistemul de iluminare este unul destul de eficient iar setarea temperaturilor din frigider si congelator se face cu ajutorul unui termostat mecanic. Peretii din interiorul frigiderului sunt acoperiti cu un tratament de ioni de argint Hygiene Advance care previn formarea bacteriilor si mucegaiurilor responsabili de formarea mirosurilor neplacute si alterarea alimentelor.

Congelatorul cu volum de 82 de litri este impartit in doua compartimente cu ajutorul unui raft metalic astfel ca va trebui sa pastrati alimentele in pungi sau caserole sigilate pentru a nu face schimb de mirosuri si gusturi. Capacitatea de congelare de 2 Kg in 24 de ore este destul de redusa insa automonia in cazul unei pene de curent de 20 de ore este suficienta pentru remedierea oricarei defectiuni.

Puncte tari

  • Design alb elegant
  • Frigider spatios si bine compartimentat
  • Raft metalic pentru sticla
  • Nivel rezonabil al zgomotului
  • Hygiena Advance pentru prevenirea formarii mucegaiului
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Usile sunt reversibile doar cu achizitia unor balamale speciale

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu 2 Usi Hotpoint ENTM18210VW

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Hotpoint ENTM18210VW este un frigider cu doua usi cu un design atragator si un frigider spatios si bine organizat. Nivelul rezonabil al zgomotului si raportul excelent calitate/pret fac din acest frigider o alegere foarte buna pentru bucatariile moderne. Frigider cu 2 usi Hotpoint ENTM18210VW prezentare si pret