Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu O Usa Arctic ANFB155+

Frigiderele cu capacitate redusa si compartimentare clasica pot fi o alegere excelenta pentru persoanele mai in varsta sau pentru studenti care nu au nevoie de spatii de refrigerare si congelare mai mici. Datorita volumului redus, aceste frigidere se vor putea utiliza si in camere de camin sau in bucatariile inguste din garsoniere sau apartamente cu o camera. Pe langa dimensiunile compacte, aceste aparate vor avea si un consum redus de energie dar si preturi accesibile care nu depasesc o mie de lei. In continuare va vom prezenta un astfel de frigider cu volum si dimensiuni reduse care este produs de Arctic.

Arctic ANFB155+ este un frigider cu o usa care are un design clasic si un maner vertical care asigura accesul facil la spatiile interioare. Usa frigiderului se deschide spre dreapta, insa este reversibila, putand sa fie modificata in functie de mobilierul sau de amenajarea spatiului din bucatarie. Frigiderul are dimensiuni de 101.7 x 54 x 60 cm si un volum net de 138 de litri, putand sa se incadreze cu usurinta in bucatariile mici si inguste, sau in camere de camin.

Arctic ANFB155+ pareri

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu O Usa Arctic ANFB155+

Compresorul frigiderului Arctic ANFB155+ are un consum energetic anual de 184 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, costul lunar de utilizare nedepasind 10 lei. Zgomotului de functionare are o valoare de 43 dB, suficient de scazut pentru a nu va deranja chiar daca frigiderul este amplasat in apropierea spatiilor de odihna.

Spatiul de refrigerare ocupa cea mai mare partea a frigiderului, avand 118 litri, si este compartimentat cu ajutorul a doua rafturi metalice care se pot ajusta pe inaltime pentru a face loc si unor vase mai mari. In partea de jos exista un compartiment pentru fructe si legume care pastreaza un nivel optim de umiditate, iar pe usa frigiderului exista 3 rafturi din plastic unde veti putea sa pastrati sticle, borcane, cutii si recipiente de diferite marimi. Sistemul de iluminare ofera un nivel bun de lumina chiar si pentru compartimentul de fructe si legume chiar daca este amplasat in partea din dreapta sus iar termostatul mecanic permite setarea facila a temperaturilor interioare. In plus, sistemul antibacterian va impiedica dezvoltarea bacteriilor care sunt responsabile de mirosurile neplacute dar si de alterarea mai rapida a alimentelor.

Congelatorul cu volum de 20 de litri are o usa din plastic care va asigura pastrarea unor temperaturi constante in interior. Avand un singur compartiment, alimentele vor trebui pastrate in caserole, cutii sau pungi sigilate pentru a nu face schimb de gusturi si mirosuri. Capacitatea de congelare este de 2 Kg in 24 de ore iar autonomia in cazul unei pene de curent este de cel mult 18 ore.

Puncte tari

  • Design simplu
  • Frigider bine organizat
  • Nivel redus al zgomotului
  • Sistem antibacterian
  • Iluminare eficienta
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Eficienta energetica este destul de slaba

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu O Usa Arctic ANFB155+

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.