Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu O Usa Arctic ANFB276+

Chiar daca nu mai sunt la fel de populare ca in urma cu mai multi ani, frigiderele cu o singura usa sunt in continuare apreciate de clientii care doresc un aparat frigorific cu un volum mai mic. Aceste frigidere au un frigider incapator si un congelator de mici dimensiuni fiind potrivite pentru familiile care prepara si consuma alimente proaspete in dauna celor congelate. Un astfel de model care ofera un raport excelent calitate/pret este si frigiderul produs de Arctic pe care vi-l vom prezenta in continuare.

Arctic ANFB276+ este un frigider cu o usa cu design clasic de culoare alba si cu un maner vertical ergonomic in partea exterioara. Frigiderul are dimensiuni de 151 x 59.5 x 60 cm si un volum total de 250 de litri, putandu-se incadra usor chiar si in bucatariile mai inguste sau mai mici. Usa frigiderului are deschidere spre dreapta insa este reversibila, astfel ca o veti putea modifica in functie de spatiul disponibil din bucatarie.

Arctic ANFB276+

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu O Usa Arctic ANFB276+

Consumul energetic anual al acestui model este dincadrat in clasa A+ de eficienta energetica, consumul lunar de 19 kWh avand un cost de aproximativ 12.5 lei. Daca nivelul consumului nu este foarte redus, zgomotul de functionare are o valoare rezonabila de 43 dB, astfel ca nu il veti auzi chiar daca bucataria este partial deschisa spre hol sau living.

Arctic ANFB276+ are un frigider cu volum de 221 de litri care este compartimentat cu ajutorul celor 3 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pentru depozitarea unor vase mai mari. In partea inferioara exista un compartiment pentru fructe si legume cu inchidere etansa care mentine un nivel optim de umiditate, legumele si fructele pastrandu-si prospetimea o perioada mai lunga. Pe usa frigiderului exista 5 rafturi din plastic, din care cel inferior se poate folosi pentru sticle si recipiente mai mari.

Congelatorul are un volum foarte mic de doar 29 de litri si este protejat de o usa pentru mentinerea temperaturilor scazute in interior. Dimensiunile reduse vor permite pastrarea unor cantitati mici de alimente care vor trebui sa fie depozitate in pungi sigilate sau caserole etanse pentru a nu face schimb de mirosuri si gusturi.

Sistemul de iluminare ofera un nivel optim de lumina chiar si pentru rafturile din partea de jos, iar butonul rotativ permite setarea facila a temperaturilor din spatiile interioare. Sistemul antibacterian nu permite dezvoltarea bacteriilor in interior iar autonomia in cazul unei pene de curent este de cel mult 20 de ore.

Puncte tari

  • Design clasic alb
  • Frigider spatios
  • Compartimentare interioara buna
  • Nivel redus al zgomotului
  • Siste de iluminare eficient
  • Garantie extinsa de 5 ani
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Eficienta energetica nu este foarte buna

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu O Usa Arctic ANFB276+

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.