Arctic AD70410

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider cu doua usi Arctic AD70410

Apapratele electrocasnice cu designuri deosebite au o cerere in crestere, insa exista si persoane care pun accent mai mult pe spceificatii decat pe design. Pentru aceste persoane este mai important consumul energetic, nivelul zgomotului sau fiabilitatea decat forma, finisajele si culorile unui astfel de aparat. De exemplu, un frigider cu design alb simplu si cu specificatii bune va avea un cost mult mai redus in comparatie cu unul care are specificatii similare dar o carcasa argintie sau din inox. In continuare va vom prezenta un astfel de frigider cu design clasic care se afla in oferta companiei autohtone Arctic.

Arctic AD70410   este un frigider cu design clasic de culoare alba, cu linii drepte si cu manerele incorporate in partea exterioara a usilor. Volumul total al acestui frigider este de 397 de litri, fiind destul de incapator pentru a deservi o familie formata din 4-5 membri. Usile frigiderului si congelatorului sunt reversibile, deschiderea putand fi schimbata in functie de spatiul disponibil. Dimensiunile de 170.5 x 70 x 67.5 cm sunt proportionale cu volumul, astfel ca va trebui sa ii alocati un spatiu mai mare in bucatarie sau pe hol.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider cu doua usi Arctic AD70410

Consumul energetic de 293 Kwh/an nu este incadrat in cele mai bune clase de eficienta energetica, insa si asa este cu pana la 24% mai mic decat al altor frigidere cu capacitate similara care sunt incadrate in clasa A. Nivelul redus al zgomotului de functionare de doar 41 dB este unul dintre atuurile acestui frigider, putand sa il amplasati si pe un hol sau intr-o bucatarie deschisa fara sa fiti deranjati.

Frigiderul cu un volum net de 298 de litri are o buna organizare interioara, cele trei rafturi din sticla securizata permitand si pastrarea unor recipiente cu alimente cu o greutate de pana la 25 de Kg. Compartimentul Garden Fresh asigura un nivel optim de temperatura si umezeala pentru ca legumele si fructele sa isi prastreze proprietatile o perioada mai lunga de timp. Pe usa frigiderului se gasesc trei rafruri din plastic unde veti putea pastra diferite sticle si recipiente cu lactate, bauturi dar si suportul pentru oua.

Congelatorul are un singur compartiment cu volum de 99 de litri, fiind mai dificil de pastrat alimente congelate fara ca acestea sa nu isi imprumute din mirosuri. Capacitatea de congelare in 24 de ore este de 5.5 Kg iar singurul accesoriu pentru congelator este tavita pentru gheata. Arctic AD70410 este facut din materiale de calitate si respecta standardele de siguranta in vigoare, fapt certificat de una din cele mai prestigioase companii germane de profil, TUV.

Puncte tari

  • Design clasic
  • Frigider cu volum generos si compartimentare buna
  • Nivel foarte redus al agomotului
  • Calitate si siguranta certificata de TUV
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Congelatorul are un singur compartiment

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider cu doua usi Arctic AD70410

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.