Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu O Usa Daewoo FN-153

Frigiderele mici cu o usa sunt ideale pentru garsonierele cu bucatarie ingusta, casele de vacanta sau camerele de camin ale studentilor. Avantajele acestor aparate frigorifice sunt atat dimensiunile compacte cat si consumul redus de energie sau nivelul scazut al zgomotului de functionare. Spatiul interior al unui frigider de mici dimensiuni va fi ocupat in cea mai mare parte de frigider, pentru congelatorul avand un volum foarte redus. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de frigider cu dimensiuni compacte care este produs de compania sud-coreeana Daewoo.

Daewoo FN-153 este un frigider mic cu o usa cu un design retro cu margini rotunjite si trei variante de culori: alb, negru sau rosu. Usa frigiderului are deschidere standard spre dreapta insa este reversibila, putand sa modificati directia in functie de necesitati. In plus, desingul top table permite depozitarea pe partea superioara a frigiderului a unor aparate electrocasnice precum un cuptor cu microunde sau a unui robot de bucatarie. Acest model are dimensiuni de 91.5 x 48.6 x 57.4 cm si un volum total de 124 de litri, fiind potrivit pentru pastrarea unei cantitati reduse de mancare.

Daewoo FN-153 pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu O Usa Daewoo FN-153

Compresorul frigiderului Daewoo FN-153 are un consum anual de energie incadrat in clasa de eficienta energetica A+, cei 9.66 kWh consumati lunar avand un cost de aproximativ 6.3 lei. Desi are dimensiuni compacte si un volum redus, nivelul zgomotului are o valoare destul de mare de 43 dB, comparabil cu frigiderele si combinele frigorifice standard.

Spatiul de refrigerare este compartimentat cu ajutorul unui raft din sticla securizata si a unui compartiment pentru fructe si legume. Raftul se poate ajusta pe inaltime pentru a depozita si vase sau alimentente mai voluminoase iar compartimentul Fresh Keeper are o inchidere etansa, permitand mentinerea umiditatii necesare pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze prospetimea o perioada mai lunga de timp. Pe usa frigiderului exista un compartiment Multi Keeper cu fereastra unde veti putea pastra cutii si borcane mai mici, un raft Secret Slim Bin pentru produsele ambalate mici si un alt raft pentru sticle si recipiente mai mari.

Sistemul de iluminare cu LED este suficient de puternic pentru toate rafturile si compartimentele, iar termostatul mecanic asigura setarea facila a temperaturilor din frigider. Congelatorul este inchis cu o usa din plastic, insa trebui sa luati in considerare ca are un nivel redus de racire, nefiind potrivit pentru pastrarea alimentelor congelate.

Puncte tari

  • Design retro elegant
  • 3 variante de culori
  • Frigider bine organizat
  • Sistem de iluminare cu LED
  • Nivel rezonabil al zgomotului
  • Design top table

Puncte slabe

  • Congelatorul are nivel scazut de racire
  • Pretul este destul de mare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu O Usa Daewoo FN-153

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.