Beko RDNE455E20ZX

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Beko RDNE455E20ZX

Frigiderele si combinele frigorifice moderne permit pastrarea prospetimii si a substantelor nutritive din alimente o perioada mai lunga de timp. Fluxurile de aer constante, setarea si monitorizarea facila a temperaturilor din spatiile interioare si functiile si tehnologiile care neutralizeaza bacteriile sunt cele mai importante aspecte care contribuie la pastrarea prospetimii alimentelor mai mult timp. Din fericire, din ce in ce mai multe modele de frigidere si combine frigorifice beneficiaza de aceste specificatii moderne, iar in continuare va vom prezenta un astfel de model care este produs de compania turceasca Beko.

Beko RDNE455E20ZX este o combina frigorifica cu un design clasic cu linii drepte si finisaje moderne din inox anti amprenta. Usile au deschidere spre dreapta insa sunt reversibile, ceea ce inseamna ca le veti putea modifica daca nu se potrivesc cu spatiul de amplasare a frigiderului. Acest model are dimensiuni de 70 x 64 x 185 cm si un volum total de 406 litri fiind potrivit pentru familiile care au unul sau doi copii.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Beko RDNE455E20ZX

Consumul anual de energie al acestui frigider nu este foarte scazut, valoarea de 366 kWh fiind incadrata doar in clasa energetica A+, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 20 de lei. Zgomotul de functionare de 43 dB este unul destul de scazut, in special daca luam in considerare si volumul total al frigiderului.

Beko RDNE455E20ZX are un frigider cu volum de 313 litri care este compartimentat cu ajutorul celor 3 rafturi din sticla securizata care sunt ajustabile pe inaltime. Suportul metalic poate fi folosit pentru sticlele de vin iar pentru celelalte sticle de bauturi dar si pentru recipiente si borcane puteti folosi cele 4 rafturi din plastic de culoare albastra situate pe usa frigiderului. Pentru fructe si legume exista un compartiment mare in parte inferioara iar pentru carnea si branzeturile proaspete care urmeaza sa fie preparate aveti la dispozitie un compartiment cu o temperatura scazuta.

Congelatorul cu volum de 93 de litri este compartimentat cu ajutorul unui singur raft din sticla, pentru recipientele si pungile mici putand sa utilizati cele doua rafturi de pe usa. Capacitatea de congelare in 24 de ore este de 6 Kg iar autonomia in cazul unei defectiuni sau a unei pene de curent este de 15 ore.

Panoul de control este situat pe usa congelatorului si are un display digital cu touch care permite setarea si monitorizarea facila a temperaturilor interioare. Printre tehnologiile dezvoltate de Beko de care beneficiaza si acest model amintim Neofrost care asigura curenti separati de aer pentru frigider si congelator, Ion Guard care nu permite dezvoltatea bacteriilor in interior si Activ Odour Filter care elimina mirosurile neplacute din spatiile interioare. In plus, daca veti achizitiona acest frigider in perioada urmatoare veti putea beneficia de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator.

Puncte tari

  • Design elegant cu finisaje din inox
  • Display digital
  • Interioare spatioase si bine organizate
  • Nivel redus al zgomotului
  • Tehnologii moderne
  • Garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

  • Consumul de energie nu este foarte redus
  • Usa frigiderului nu are maner

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Beko RDNE455E20ZX

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.