Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Beko RDNE535E20DZM

Daca doriti sa achizitionati un frigider modern cu o capacitate mare de depozitare si cu functii si tehnologii de ultima generatie, atunci modelul RDNE535E20DZM de la Beko poate fi ceea ce cautati.  Designul modern de culoare gri sidef va va ajuta sa il integrati in price bucatarie moderna sau chiar intr-un open space. Acest frigider are doua usi reversibile cu deschidere spre dreapta care vor putea fi schimbate in functie de spatiul in care veti depozita frigiderul. Usa frigiderului este prevazuta cu un sistem de avertizare, astfel ca nu o veti mai uita deschisa niciodata.

Frigiderul Beko RDNE535E20DZM are 193 cm inaltime, 70 cm latime si 69 cm adancime si are o capacitate totala de depozitare de 471 de litri. Consumul energetic anul de 397 kWh il incadreaza in clasa A+ de eficienta energetica ceea ce inseamna ca are un consum energetic cu pana la 24% mai redus comparativ cu frigiderele similare din clasa A. Nivelul de zgomot este de asemenea destul de redus, valoarea de 43 dB asigurandu-va ca nu veti fi deranjati de zgomot chiar daca aveti o bucatarie deschisa.

Beko RDNE535E20DZM

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Beko RDNE535E20DZM

Frigiderul este situat in partea inferioara a aparatului si are o capacitate de 368 de litri. In interior exista patru rafturi ajustabile din sticla securizata Safety Glass dar si un compartiment special pentru carne si peste care are o temperatura constanta de 0 grade Celsius. Un alt compartiment numit EverFresh+ care este destinat fructelor si legumelor are un sistem eficient de circualre a aerului rece pentru a le pastra proaspete mai mult timp.

Tot in interior exista un suport cromat pentru sticle si patru rafturi ajustabile pe usa din care intr-unul se gaseste suportul pentru oua. Pe partea exterioara a usii frigiderului exsita un dozator pentru apa rece care de care va veti putea bucura in zilele caniculare de vara. Congelatorul are un volum de 103 litri si are doar un singur compartiment in care se afla un raft din aceeasi sticla securizata. Pe usa exista un suport unde veti putea pune cutiile cu inghetata sau chiar tavita pentru cuburile de gheata.

Beko RDNE535E20DZM beneficiaza de diverse functii si tehnologii moderne care va vor ajuta sa pastrati alimentele in conditii de deplina siguranta. Astfel, functia de ionizare IonGuard nu permite dezvoltarea bacteriilor si microorgansimelor in interior asigurand un aer proaspat si curat chiar si in timpul verii cand temperaturile exterioare sunt mai ridicate.

De asemenea filtrul antimiros din frigider curata aerul de mirosuri neplacute si impuritati, creand astfel un mediu curat pentru pastrarea alimentelor. In plus, tehnologia Neo Frost asigura o ventilare separata si o umiditate uniforma a aerului in frigider si congelator, astfel ca mirosurile nu se vor amesteca intre cele doua compartimente.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Beko RDNE535E20DZM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.