Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Electrolux EJ2801AOX2

Frigiderele sunt aparate frigorifice care au un congelator mai mic situat in partea superioara. Spre deosebire de combinele frigorifice care au congelatorul impartit in 3 sau 4 compartimente, congelatoarele de la frigidere folosesc de obicei doar un raft metalic pentru compartimentarea acestui spatiu. De aceea, frigiderele sunt potrivite pentru familiile cu mai putini membri care nu pastreaza cantitati mari de alimente congelate precum carne, peste, legume, aluaturi sau deserturi. In continuare va vom prezenta un frigider cu un volum mai mic care este produs de compania suedeza Electrolux.

Electrolux EJ2801AOX2 este un frigider cu doua usi cu un design elegant cu finisaje din inox antiamprenta si manere verticale interesante in partea exterioara a usilor. Deschiderea standard este spre dreapta, insa usile sunt reversibile, putand sa fie modificate in functie de spatiul dinsponibil din bucatarie. Avand dimensiuni compacte (159 x 54.5 x 60.4 cm) si un volum de doar 265 litri acest model este ideal pentru familiile mai mici care au cel mult un copil.

Electrolux EJ2801AOX2

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Electrolux EJ2801AOX2

Electrolux EJ2801AOX2 are un consum energetic anual de 242 kWh care este incadrat doar in clasa A+ de eficienta energetica, costul lunar de utilizare fiind de aproximatic 13.5 lei. Spre deosebire de consumul energetic care este destul de ridicat, nivelul zgomotului de 40 dB este unul scazut ceea ce inseamna ca nu il veti auzi de pe hol sau din celelalte camere chiar daca bucataria este deschisa.

Frigiderul are un volum generos de 215 litri, fiind compartimentat cu ajutorul celor 3 rafturi din sticla securizata care sunt ajustabile pe verticala, permitand si depozitarea unor vase si alimente mai mari. Pentru pastrarea fructelor si legumelor exista un compartiment transparent in partea inferioara a frigiderului iar pentru sticle, borcane si alte recipiente puteti sa utilizati cele 4 rafturi de pe usa. Sistemul de iluminare asigura un nivel optim de lumina chiar si pentru rafturile inferioara, iar panoul mecanic de control este situat in partea superioara a frigiderului.

Ca si in cazul altor frigidere si acest model are un congelator mai mic cu volum de 50 de litri care este impartit in 2 spatii cu ajutorul unui raft metalic. Pentru ca alimentele sa nu-si imprumute mirosurile va trebui sa le pastrati in caserole sau in pungi sigilate. Capacitatea de congelare de 4 Kg in 24 de ore este destul de buna la fel ca si autonomia de 20 de ore in cazul unei defectiuni sau a unei pene de curent.

Puncte tari

  • Design elegant cu finisaje din inox antiamprenta
  • Frigider spatios si bine organiza
  • Nivel redus al zgomotului
  • Iluminare interioara eficienta
  • Materiale de calitate
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Consumul energetic nu este cel mai eficient

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Electrolux EJ2801AOX2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.