Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Liebherr Confort CTP2921

Producatorii germani de electrocasnice se bucura de o buna popularitate datorita calitatii materialelor utilizate si a fiabilitatii produselor care au o durata lunga de viata. Indiferent ca vorbim despre masini de spalat rufe, aspiratoare sau frigidere companiile germane precum Bosch, Miele sau Liebherr au produse care se afla in topul vanzarilor. Pe langa recenziile foarte bune de la clienti care confirma fiabiliatatea aparatelor electrocasnice pe care le produc, companiile nemtesti ofera si perioade extinse de garantie care pot ajunge pana la 6 ani. In continuare va vom prezenta un frigider produs de compania germana Liebherr care beneficiaza de o astfel de garantie extinsa.

Liebherr Confort CTP2921 este un frigider cu doua usi cu un design elegant de culoare alba cu muchii tesite in partea frontala. Usile au manere incorporate si deschidere spre dreapta insa sunt reversibile, putand fi modificate in functie de spatiul unde veti amplasa frigiderul. Acest model are dimensiuni de 157.1 x 55 x 63 cm si un volum de 268 de litri fiind potrivit pentru familiile formate din cel mult 3 persoane.

Liebherr Confort CTP2921

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Liebherr Confort CTP2921

Consumul anual de energie de 201 kWh este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, costul lunar de functionare fiind de aproximativ 11 lei. Nivelul zgomotului de 39 dB este un alt atu al acestui model, care nu va va deranja nici daca il puneti pe hol sau intr-o bucatarie deschisa.

Liebherr Confort CTP2921 are un frigider cu volum de 216 litri care este foarte bine compartimentat cu ajutorul celor 4 rafturi din sticla securizata de culoare turcoaz din care 3 pot fi ajustate in functie de necesitati. Compartimentul pentru fructe si legume situat in partea inferioara este putin cam mic, iar pentru depozitarea sticlelor, recipientelor sau a suportului de oua puteti folosi cele 4 rafturi situate pe usa. Nivelul de lumina din frigider este unul foarte bun, sistemul cu led asigurand si un consum redus de energie.

In ceea ce priveste congelatorul, acesta are un volum de 52 de litri fiind impartit in 2 compartimente de un raft de sticla. Pentru ca alimentele sarate sa nu imprumute mirosurile deserturilor sau fructelor congelate este indicat sa le pastrati in pungi sau recipiente sigilate. In cazul unei defectiuni sau a unei pene de curent, congelatorul va pastra o temperatura scazuta pentru o perioada de pana la 24 de ore. Daca veti achizitiona frigiderul Liebherr Confort CTP2921 in aceasta perioada veti putea beneficia de garantia extinsa de 6 ani oferita de producatorul german.

Puncte tari

  • Design elegant si compact
  • Frigider bine compartimentat
  • Consum redus de energie
  • Sistem de iluminare interioara cu led
  • Garantie extinsa pana la 6 ani

Puncte slabe

  • Pretul este destul de ridicat
  • Cablul de alimentare este scurt

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Liebherr Confort CTP2921

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.