marți, noiembrie 28, 2023
AcasăFrigidereFrigider cu doua usi Liebherr Confort CTP2921 review si pret

Frigider cu doua usi Liebherr Confort CTP2921 review si pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Liebherr Confort CTP2921

Aparatele electrocasnice produse de companiile germane sunt apreciate pentru calitatea materialelor dar si pentru fiabilitatea excelenta, care inseamna o durata lunga de utilizare. Aceste electrocasnice au de obicei designuri moderne si utilizeaza cele mai noi sisteme si tehnologii care eficientizeaza consumul si le imbunatatesc performantele. Chiar daca au preturi mai mari de achizitie, produsele comercializate sub brandurile germane Miele, Liebherr, AEG sau Bosch sunt printre cele mai bune de pe piata, acest fapt refelctandu-se in recenziile primite de la clienti. In cele ce urmeaza va vom prezenta un frigider cu performante excelente care este produs de Liebherr.

Liebherr Confort CTP2921 este un frigider cu doua usi cu un design elegant cu margini oblice si manere orizontale integrate in usile de la spatiile de congelare si refrigerare. Cele doua usi au deschidere standard spre dreapta insa sunt reversibile, putand sa fie modificate in functie de amenajarea spatiului ales pentru instalare. Acest model are dimensiuni compacte de 157.1 x 55 x 63 cm si un volum net de 268 de litri, fiind destinat utilizarii de catre persoanele care locuiesc singure, sau familiile fara copii care nu depoziteaza o cantitate mare de alimente.

Liebherr Confort CTP2921 prezentare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Liebherr Confort CTP2921

Compresorul frigiderului Liebherr Confort CTP2921 are un consum anual de energie de 201 kWh care este incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica A++, pentru fiecare luna de utilizare trebuind sa platiti cel mult 11 lei. Un alt atu al acestui model este nivelul zgomotului care are o valoare de doar 39 dB, astfel ca nu va va deranja chiar daca bucataria se afla in apropierea dormitoarelor.

Spatiul de refrigerare are un volum net de 216 litri si este compartimentat cu ajutorul a 4 rafturi din sticla securizata de culoare albastra, din care 3 se pot ajusta pe inaltime pentru a putea depozita o cantitate mai mare de alimente. In partea de jos se afla un compartiment spatios pentru fructe si legume, care va mentine o umiditate constanta pentru prospetimea si proprietatile nutritive sa fie pastrate mai mult timp. Pe usa frigiderului se afla 4 rafturi din plastic unde veti putea sa depozitati sticle, cutii si recipiente de diferite dimensiuni. Sistemul de iluminare cu LED este eficient pentru intreg spatiul interior iar termostatul mecanic permite setarea facila a temperaturilor din frigider si congelator.

Congelatorul are un volum mic de 52 de litri si este impartit in 2 compartimente de un raft din sticla, ceea ce inseamna ca va trebui sa pastrati alimentele in pungi sau caserole inchise pentru a nu face schimb de mirosuri si gusturi. Capacitatea de congelare de 4 Kg in 24 de ore este una buna avand in vedere volumul redus al congelatorului, iar in cazul unei pene de curent alimentele vor fi pastrate la temperaturi scazute pana la 24 de ore. In plus, tehnologia SmartFrost dezvoltata de Liebherr va ingheta mai rapid alimentele fara sa se formeze gheaza in compartimente sau pe peretii congelatorului.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Dimensiuni compacte
  • Spatiu de refrigerare cu organizare buna
  • Consum redus de energie
  • Nivel scazut al zgomotului
  • Sistem de iluminare cu LED

Puncte slabe

  • Pretul poate fi un impediment

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Liebherr Confort CTP2921

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Liebherr Confort CTP2921 este un frigider elegant cu doua usi, cu dimensiuni compacte si spatiu de refrigerare bine compartimentat. Consumul redus de energie, nivelul redus al zgomotului sau  iluminarea cu LED sunt alte avantaje ale acestui frigider produs de Liebherr.Frigider cu doua usi Liebherr Confort CTP2921 review si pret