Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Whirlpool ARC2353IX

Aparatele electrocasnice mari sunt cei mai importanti consumatori de energie, de aceea va trebui sa va documentati pentru a alege un model potrivit pentru nevoile voastre. De exemplu, pentru familiile care nu au copii un frigider cu un volum cuprins intre 200 si 250 de litri este mai mult decat suficient. Pe langa consumul redus de energie un astfel de frigider va avea dimensiuni mai reduse dar si un nivel de zgomot mai scazut. In continuare va vom prezenta un model de frigider mai mic care este produs de compania americana Whirlpool.

Whirlpool ARC2353IX este un frigider cu doua usi cu un design elegant din inox si manere cu forma interesanta integrate in usi. Deschiderea standard este spre dreapta insa usile sunt reversibile, putand sa fie modificate in functie de locatia in care veti pune frigiderul. Acest model are dimensiuni de 143 x 55 x 58 cm si un volum total de 208 litri fiind ideal pentru persoanele singure sau pentru familiile fara copii.

Whirlpool ARC2353IX

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Whirlpool ARC2353IX

Whirlpool ARC2353IX are un consum anual de energie de 211 kWh care este incadrat doar in clasa de eficienta energetica A+, costul lunar de utilizare fiind de aproximativ 12 lei. Nivelul zgomotului este in schimb unul foarte redus, valoarea de 40 dB fiind una excelenta chiar si pentru un frigider cu dimensiuni mai mici.

Frigiderul are un volum de 171 de litri si este compartimentat cu ajutorul celor 4 rafturi din sticla securizata din care 3 se pot ajusta in functie de necesitati. Pentru fructe si legume exista un sertar spatios in partea inferioara a frigiderului in timp ce pentru sticle si recipiente mai mari puteti folosi raftul spatios de pe usa. Pentru borcane, cutii si suportul de oua aveti la dispozitie alte trei rafturi din plastic situate in partea superioara a usii. Sistemul de iluminare a frigiderului este unul eficient iar setarea temperaturilor din frigider si congelator se face cu ajutorul unui termostat mecanic.

Congelatorul are un volum de doar 41 de litri si este impartit in doua compartimente cu ajutorul unui raft metalic. Avand in vedere ca nu exista alte rafturi pe usa, va trebui sa incercati sa pastrati separat preparatele din carne de deserturi pentru a nu face schimb de mirosuri. Capacitatea de congelare de 2 Kg in 24 de ore este una buna avand in vedere volumul congelatorului, iar perioada de conservare a unei temperaturi scazute in cazul unei defectiuni sau a unei pene de curent este de 16 ore.

Puncte tari

  • Design modern din inox
  • Spatii interioare bine organizate
  • Nivel scazut al zgomotului
  • Materiale de calitate
  • Iluminare interioara eficienta
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Eficienta energetica nu este cea mai buna

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Cu Doua Usi Whirlpool ARC2353IX

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.