Frigider Heinner

Click aici pentru a comanda Frigider Heinner HF-V401NFXA+ la cele mai bune preturi!

Frigiderul Heinner HF-V401NFXA+ este un dispozitiv electrocasnic economic, cu control electronic si cu iluminare LED, de culoare argintie si foarte estetic, usor de integrat in orice interior. In plus, se distinge prin caracteristici foarte interesante din punctul de vedere al tehnologiei utilizate.

Economie de energie si facturi mai mici

Cu ajutorul acestui frigider, utilizatorul se bucura de un consum de energie electrica optim si de super economie in comparatie cu produsele existente, dar incadrate in clase de consum inferioare. Astfel, pe langa economia la energie electrica, utilizatorul are cel mai mare nivel de confort, utilizand un produs incapator si de foarte buna calitate.

Control electronic cu termostatul ajustabil

Se va seta foarte simplu si foarte rapid temperatura existenta in interiorul frigiderului. Indiferent de alimentele introduse in frigider, cu ajutorul termostatului se pot oferi cele mai bune temperaturi pentru ca acestea sa ramana in stare buna pentru cat mai mult timp.

4 rafturi spatioase din sticla

Rafturile acestui frigider sunt realizate din sticla rezistenta la socuri si ofera foarte mult spatiu util. Indiferent daca este vorba despre gazduirea unor vase mari sau despre alimente in recipiente mici, acestea vor avea, cu siguranta, suficient loc in interior. In plus, pentru acele oale clasice mari nu mai este in prezent o problema, pentru ca ele vor incapea fara probleme in frigider.

Rafturile sunt realizate din sticla securizata, ceea ce inseamna ca nu exista posibilitatea de a rani utilizatorii atunci cand, din cauza unor socuri puternice, se sparg. Marginile sunt perfect netede si nu sunt deloc taioase.

Nivel de zgomot redus

Pentru persoanele care au nevoie de liniste si, in special, pentru cei cu copii, frigiderul de la Heinner este cea mai buna solutie. Nivelul de zgomot produse este de 41 DB, ceea ce inseamna ca va merge fara sa se auda, acesta fiind, de altfel, si un bonus pe care il primeste utilizatorul. In timp ce bebelusul doarme, nu mai sunt necesare masurile suplimentare pentru a diminua zgomotul din casa.

Click aici pentru a comanda Frigider Heinner HF-V401NFXA+ la cele mai bune preturi!

Heinner HF-V401NFXA+

Sistem de racire cu aer

Frigiderul Heinner are sistem de racire cu aer, ceea ce inseamna ca nu exista acele cicluri de inghet si de dezghet, iar frigiderul nu necesita dezghetare periodica pentru a functiona optim. Racirea pe aer il face mult mai curat si mai usor de utilizat. Sistemul NoFrost este o tehnologie moderna premium, care vine in sprijinul utilizatorilor, sporind confortul.

Accesorii incluse

Frigiderul vine echipat cu un suport pentru oua si cu suport pentru sticle. Are, in plus, un compartiment pentru legume si fructe si un compartiment de tipul Chiller, care functioneaza in intervalul de temperatura 0-3 grade.

Printre cele mai importante functii sunt cea de iluminare cu LED si cea de super racire, care contribuie, de asemenea, la o utilizare premium si la un plus de confort. Indiferent daca frgiderul este folosit noaptea sau ziua, utilizatorul va vedea intotodeauna perfect ce se afla in interior, iar cu ajutorul functiei de super racire, chiar si cele mai sensibile produse alimentare vor fi refrigerate corect.

Acest frigider oferit de Heinner se incadreaza perfect in orice bucatarie, are un pret mic raportat la ceea ce ofera si include o serie de functii si caracteristici premium, devenind unul dintre cele mai bune din gama sa de preturi.

Click aici pentru a comanda Frigider Heinner HF-V401NFXA+ la cele mai bune preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.