Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Indesit TAA5

Compania italiana Indesit este unul dintre cei mai mari producatori de aparate electrocasnice la nivel european, avand nu mai putin de 18 fabrici in tari precum Italia, Marea Britanie sau Turcia. Indesit detine mai multe branduri care sunt comercializate si la noi in tara, cele mai importante dintre acestea fiind Ariston, Hotpoint sau Indesit. Daca primele doua branduri se adreseaza clientilor cu venituri mai mari, electrocasnicele Indesit au un pret mai accesibil, fara insa sa  faca rabat la calitate. In cele ce urmeaza va vom prezenta un frigider produs de Indesit care are recenzii bune de la clientii care l-au achizitionat.

Indesit TAA5 este un frigider cu doua usi si design interesant de culoare alba, cu manere orizontale integrate in usile de la frigider si congelator. Marginile rotujite si forma arcuita a manerelor contribuie la designul deosebit al acestui frigider care se va incadra perfect alaturi de alte electrocasnice cu carcase albe. Acest model are dimensiuni de 68.5 x 70 x 180 cm si un volum net de 415 litri, din care spatiului de refrigerare ii revin 333 litri iar celui de congelare 82 litri.

Indesit TAA5 pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Indesit TAA5

Compresorul frigiderului Indesit TAA5 are un consum anual de energie incadrat in clasa de eficienta energetica A+, cei 25.75 kWh consumati lunar avand un cost de cel mult 16 lei. Nivelul zgomotului de 44 dB este unul rezonabil, avand in vedere volumul generos al acestui frigider si nu va va deranja chiar daca bucataria formeaza un spatiu comun cu holul sau livingul.

Spatiul de refrigerare este organizat cu ajutorul a 4 rafturi din sticla securizata si a doua compartimente pentru fructe si legime. Rafturile din sticla permit depozitarea unei cantitati mari de aliemente si se pot ajusta pe inaltime pentru a permite pastrarea unor vase mai voluminoase. Cele doua compartimente pentru fructe si legume situate in partea inferioara se inchid etans, mentinand un nivel de umiditate optim pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze prospetimea mai mult timp. Cele 4 rafturi din plastic de pe usa frigiderului reprezinta alte spatii de depozitare potrivite pentru sticle cu bauturi, cutii cu iaurturi, borcane cu dulceata sau suportul pentru oua.

Sistemul de iluminare este destul de bun chiar si pentru compartimentele inferioare, iar termostatul mecanic permite setarea facila a temperaturilor din congelator si frigider. In plus, spatiul de refrigerare este acoperit cu un strat Hygiene Control care previne dezvoltarea bacteriilor raspunzatoare de mirosurile neplacute.

Congelatorul este impartit in doua compartimente de un raft metalic, astfel ca va trebui sa pastrati carnea, legumele si deserturile in pungi si caserole pentru a nu evita schimbul de gusturi si mirosuri. Congelatorul va putea ingheta o cantitate de alimente de  4.5 Kg in 24 de ore, iar in cazul unei defectiuni a retelei electrice, alimentele vor fi pastrate la temperaturi scazute pana la 22 de ore.

Puncte tari

  • Design deosebit
  • Volum generos
  • Spatiu de refrigerare cu o buna compartimentare
  • Nivel rezonabil al zgomotului
  • Panou de control mecanic
  • Sistem Hygiene Control
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Consum energetic destul de mare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Indesit TAA5

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.