Star-Light MBM-67APBL

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Minibar Star-Light MBM-67APBL

Aparatele electrocasnice de mici dimensiuni sunt cea mai buna alegere daca nu aveti un spatiu foarte mare la dispozitie. Astfel studentii sau persoanele tinere care locuiesc in camere de camin sau in garsoniere cu bucatarii mici pot opta pentru o masina de spalat mini, un cuptor electric cu plita sau chiar pentru un frigider tip minibar. Aceste electrocasnice nu necesita un spatiu mare de depozitare si au un consum redus astfel ca sunt ideale si pentru cabanele sau casele de vacanta de la munte sau mare. In continuare va vom prezenta un frigider minibar cu un pret de achizitie excelent produs de Star-Light, firma de casa a retailerului online eMag.

Star-Light MBM-67APBL este un frigider minibar cu un design simplu in doua variante de culori: alb sau negru astfel ca veti putea alege varianta care se potriveste cel mai bine cu decorul camerei in care il veti pune. Acest minifrigider are dimensiuni de 63 x 44.5 x 51 cm si un volum de 67 de litri, care este suficient pentru persoanele tinere, care nu gatesc foarte mult.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Star-Light MBM-67APBL

 

Manerul usii este incorporat in partea superioara a usii, iar deschiderea standard este spre dreapta insa se poate schimba in functie de spatiul in care il veti amplasa. Consumul energetic este unul redus fiind incadrat in clasa energetica A , cei 109 kWh/an insemnand un cost lunar de aproximativ 50 de lei. Nivelul zgomotului are o valoare de doar 42 dB, astfel ca nu va va deranja nici daca veti pune frigiderul in camera in care dormiti.

Spatiul din interior este foarte bine organizat existand doua rafturi de sarma si un mini congelator in care veti putea pune suportul pentru cuburile de gheata sau cateva inghetate pentru zilele caniculare de vara. Rafturile de sarma sunt ajustabile, dar pot fi si scoase in cazul in care doriti sa depozitati un vas mai mare. Frigiderul nu are un compartiment pentru fructe astfel ca va trebui sa folositi diferite caserole din plastic pentru ca mirosurile alimentelor sa nu se amestece.

Pe usa frigiderului exista doua rafturi pe care veti putea pune diferite sticle nu mai mari de 1 litru sau borcane si alte recipiente mai mici. Controlul temeperatuii este mecanic si se face cu ajutorul butonului rotativ situat in partea superioara a frigiderului.

Puncte tari

  • Nivel redus al zgomotului
  • Pret accesibil
  • Spatios
  • Consum scazut de energie

Puncte slabe

  • congelator destul de mic

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Star-Light MBM-67APBL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.