Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Samsung RT32K5030S9/EO

Desi oferta combinelor frigorifice este mai variata atat in ceea ce priveste dimensiunile si volumul cat si pretul de achizitie, frigiderele sunt preferate de unii clienti care necesita un spatiu mai restrans de congelare. In afara dispunerii diferite a spatiilor de refigerare si congelare si a dimensiunilor mai mici ale congelatorului, frigiderele moderne utilizeaza aceleasi tehnologii ca si combinele frigorifice care permit pastrarea proprietatii alimentelor o perioada mai lunga de timp. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de frigider modern care este produs de compania sud-coreeana Samsung.

Samsung RT32K5030S9/EO este un frigider cu doua usi cu un design elegant din inox si manere orizontale incorporate in usi. Designul modern este completat de un element decorativ cromat pe usa congelatorului, deschiderea standard a usilor facandu-se spre dreapta. Frigiderul are dimensiuni de 171.5 x 60 x 67.2 cm si un volum net total de 321 de litri, fiind destinat familiilor formate din doua-trei persoane.

Samsung RT32K5030S9EO review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Samsung RT32K5030S9/EO

Samsung RT32K5030S9/EO are un compresor invertor digital cu un consum energetic anual de 260 kWh care este incadrat in clasa de eficienta A+, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 14 lei. Nivelul zgomotului de 41 dB este unul foarte scazut, astfel ca nu va va deranja nici daca aveti o bucatarie deschisa spre hol sau living.

Spatiul de refrigerare are un volum net de 249 de litri si este compartimentat cu ajutorul celor doua rafturi ajustabile din sticla securizata dar si a celor doua compartimente situate in partea superioara si inferioara. Unul dintre aceste compartimente este pentru pastrarea preparatelor din carne, peste sau branza care urmeaza sa fie gatite intr-un timp mai scurt iar celalalt pentru pastrarea fructelor si legumelor in conditii optime de umiditate si temperatura. Pe usa frigiderului exista 3 rafturi din plastic pe care veti putea depozita atat sticle si recipiente mai mari cat si borcane sau cutii mai mici. Sistemul de iluminare cu led ofera un nivel bun de lumina pentru intreg frigiderul iar setarea temperaturilor se face usor prin intermediul panoului de control din interior.

Congelatorul are un volum de doar 72 de litri si este compartimentat cu ajutorul unui singur raft din sticla, pe usa existand alte doua rafturi unde veti putea pastra cutiile cu inghetata. Pentru cuburile de gheata aveti un dispozitiv special iar in cazul unei pene de curent alimentele vor fi pastrate la temperaturi scazute pana la 10 ore.

Unul din cele mai importante avantaje ale acestui frigider este depozitarea flexibila a spatiilor interioare, congelatorul putand fi convertit in frigider, iar frigiderul putand sa fie oprit atunci cand este gol. Acest model foloseste sistemul Twin Cooling Plus care raceste seprarat si la niveluri diferite de umiditate spatiile de refrigerare si de congelare, ceea ce face ca alimentele sa poate fi pastrate un timp mai indelungat. In plus, functiile Power Freeze si Power Cool permit racirea si congelarea rapida a alimentelor cu un grad ridicat de perisabilitate.

Puncte tari

  • Design elegant din inox
  • Frigider bine compartimentat
  • 5 moduri de conversie ale spatiilor interioare
  • Nivel redus al zgomotului
  • Nivel excelent de iluminare
  • Tehnollgii moderne
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Eficienta energetica nu este cea mai buna

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Samsung RT32K5030S9/EO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.