Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Samsung RT38K5530S9/EO

Daca va doriti un aparat frigorific cu un design elegant, care sa se incadreze intr-o bucatarie cu amenajare moderna sau minimalista, atunci alegerea unui model produs de Samsung poate fi una din cele mai bune alegeri pe care le puteti face. Pe langa designul interesant, aceste aparate au specificatii tehnice bune si utilizeaza cele mai noi tehnologii dezvoltate de producatorul sud-coreean. Un astfel de aparat frigorific elegant este si frigiderul produs de Samsung al carui review il veti vedea in cele ce urmeaza.

Samsung RT38K5530S9/EO este un frigider cu doua usi si design elegant din inox, cu un element decorativ cromat in dreptul manerelor si un display digital pe usa de la congelator. Manerele orizontale sunt incorporate in cele doua usi care au deschidere standard spre dreapta. Frigiderul are dimensiuni de 175.5 x 67.5 x 66.8 cm si un volum net total de 384 litri, din care volumul spatiului de refrigerare este de 295 litri iar al celui de congelare de 89 litri.

Samsung RT38K5530S9/EO pareri

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Samsung RT38K5530S9/EO

Compresorul invertor digital al frigiderului Samsung RT38K5530S9/EO are un consum anual de energie de 260 kWh care este incadrat in clasa A+, costul lunar de utilizare fiind de cel mult 14 lei. Daca eficienta energetica nu este unul din punctele forte ale acestui model, nu acelasi lucru il putem spune despre nivelul zgomotului care are o valoare de doar 41 dB, suficient de redusa pentru a nu va deranja chiar daca bucatarie este aflata in apropierea dormitoarelor.

Spatiul de refrigerare are doua compartimente inchise si 3 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime in functie de necesitati. Compartimentul Fresh Zone sistuat in partea superioara mentine o temperatura constanta apropiata de 0 grade Celsius pentru pastrarea branzeturilor si a carnii care urmeaza sa fie consumata intr-un timpo mai scurt. Al doilea compartiment, Big Box, are in schimb o inchidere etansa pentru a mentine un nivel optim de umiditate care va pastra prospetimea fructelor si legumelor mai mult timp. Pe usa frigiderului exista doua rafturi mari unde veti putea pastra sticle si recipiente de diferite marimi si doua mai mici pentru borcane si cutii. Sistemul de iluminare cu LED este eficient atat pentru spatiile superioare cat si pentru compartimentul de fructe si legume.

Spatiul de congelare este impartit cu ajutorul unui singur raft din sticla, alimentele trebuind pastrate in pungi sau caserole pentru a nu face schimb de gusturi si mirosuri. Pe usa congelatorului exista doua rafturi mici, potrivite pentru pastrarea cutiilor de inghetata sau a altor deserturi. Congelatorul are, de asemenea, un sistem de iluminare cu LED iar autonomia maxima in cazul unei pene de curent este de 13 ore. In cazul in care nu aveti alimente de congelat, veti putea sa comutati pe modul oprit acest spatiu sau puteti sa il transformati rapid intr-un frigider.

Panoul de control are un display digital cu afisaj albastru care permite setarea facila a temperaturilor interioare dar si inchiderea sau transformarea congelatorului in frigider. Acest model utilizeaza mai multe tehnologii si sisteme moderne precum Twin Cooling Plus care seteaza un nivel de umiditate diferit pentru frigider si congelator, utilizand racirea separata a acestora. In plus, functiile de racire si congelare rapida vor prelungi durata de pastrare a alimentelor perisabile.

Puncte tar

  • Design modern din inox
  • Display digital
  • Spatiu de refrigerare generos
  • Nivel redus al zgomotului
  • Iluminare cu LED
  • Tehnologii moderne

Puncte slabe

  • Eficienta energetica mai scazuta

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Frigider Samsung RT38K5530S9/EO

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.