Google Pixel 7a

Click aici pentru a vedea cele mai bune oferte la Telefoane Mobile Google!

În data de 10 mai 2023, Google a anunțat lansarea a două dintre cele mai așteptate telefoane mobile ale anului: Google Pixel 7a și Google Pixel Fold. Aceste două dispozitive reprezintă următoarea etapă în evoluția telefoanelor inteligente și promit să ofere o experiență revoluționară pentru utilizatori.

Google Pixel 7a este un telefon cu o cameră impresionantă de 64 de megapixeli și o baterie puternică, care promite să ofere o autonomie de până la 48 de ore de utilizare intensivă. În plus, acest telefon va fi echipat cu procesorul Snapdragon 895 de la Qualcomm, care va oferi o performanță de top și o experiență rapidă și fluidă pentru utilizatori.
Pe de altă parte, Google Pixel Fold este primul telefon pliabil produs de Google. Acesta va avea o ecran de 7,6 inch care se poate plia în două, oferind astfel o experiență de utilizare inedită și flexibilă. Pixel Fold va fi echipat cu procesorul Snapdragon 895 și va avea o cameră de 108 megapixeli, permițând utilizatorilor să captureze imagini de înaltă calitate.
Ambele telefoane vor fi echipate cu sistemul de operare Android 14, care va oferi o experiență de utilizare intuitivă și personalizată De asemenea, utilizatorii vor beneficia de o serie de caracteristici noi, precum recunoașterea facială și îmbunătățiri ale asistentului vocal Google Assistant.
Google Pixel 7a și Google Pixel Fold vor fi disponibile în magazinele din întreaga lume începând cu 20 mai 2023, iar prețurile vor fi anunțate în curând Aceste două telefoane promit să ofere o experiență de utilizare de top și să demonstreze încă o dată inovația și creativitatea care stau la baza brandului Google.

Click aici pentru a vedea cele mai bune oferte la Telefoane Mobile Google!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.