duminică, iunie 23, 2024
AcasăTelefoaneGoogle Pixel 4

Google Pixel 4

Google nu a anuntat o data clara pentru lansarea Google Pixel 4, insa se presupune sa fie la inceputul lunii noiembrie.

Se pare ca acest telefon va avea doua variante, Pixel 4 si Pixel 4 XL, si se presupune ca vor exista capacitati diferite de stocare si preturi diferite pentru cele doua modele.

Proiectare: Se presupune ca Google Pixel 4 nu ar avea un scaner de amprente. Aceasta teorie coincide, de asemenea, si cu faptul ca in locul senzorului s-ar afla de fapt 4 camere structurate in bloc care adaposesc 3 lentile. Lipsa senzorului de amprente nu este o certitudine, iar compania producatoare a refuzat sa ofere astfel de informatii.

Chiar daca designul frontal nu este clar, se spune ca aceasta gama ar putea sa nu aiba acea crestatura inestetica in partea de sus pentru difuzoare. Indiferent de designul general al telefonului, acesta va fi disponibil intr-o gama noua de culori, cum ar fi verde menta, roz si violet.

Camera: Se presupune ca telefonul va avea o camera cu doua lentile in fata si una cu trei obiective in spate. Nu se stie sigur ce specificatii urmeaza sa aiba cele doua camere, insa zvonurile se refera la un teleobiecitv de 15 MP si o captare imbunatatita a culorilor.

Display: Surse nesigure spun ca telefonul ar putea avea un design cuprins intre 5.6 si 5.8 inch, in timp ce pixel 4 XL poate fi mai mare, de 6.2 – 6.4 inch. Ecranele sunt suficient de mari pentru ca informatiile sa fie vazute si utilizate corect.

Specificatii: Se presupune ca noul model Google Pixel 4 va avea un procesor Snapdragon 855 de top, 6 GB memorie RAM si pana la 4 GB memorie in gama Pixel 3. De asemenea, sistemul de operare este Android Q.

De asemenea, anumite stiri sugereaza ca Pixel 4 poate avea butoane capacitive in locul celor mecanice. Aceasta modificare poate fi facuta pentru a permite Active Edge, o functie care imbunatateste designul telefonului.

Functii: Printre cele mai importante functii ale acestui telefon se numara controlul gesturilor numit Motion Sense si Face Unlock pentru deblocarea faciala. Motion Sense foloseste un set nou de senzori Google Pixel 4, alaturi de camera orientata in fata. Soli este un concept nou de radar care detecteaza gesturile pentru a controla usor telefonul fara atingere. Acest senzor este utilizat pentru actiuni simple, cum ar fi derularea pieselor muzicale, schimbarea sterilor pentru ecran sau comutarea intre aplicatii.

Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular