Heinner DCH-6590TIX

Click aici pentru a comanda Hota decorativa Heinner DCH-6590TIX la cele mai bune preturi!

Femeile petrec destul de mult timp in bucatarie, pregatind bucate alese pentru cei dragi asa ca au nevoie de tot confortul de care pot avea parte. Pe langa un aragaz cu o putere mare de ardere, gospodinele isi doresc si o hota cu o putere mare de aspirare, care sa absoarda aburul si care sa elimine mirosurile.

Modelul Heinner DCH-6590TIX este, fara doar si poate, alegerea cea mai potrivita. Raportul calitate – pret este unul mai mult decat avantajos, iar designul reuseste sa ofere un plus de stil si de rafinament locuintei. Materialele folosite sunt de o calitate superioara, produsul respectand cu strictete normele europene impuse.

Hota are setari moderne si este prevazuta cu un display cu afisaj LED, care permite utilizatorilor sa controleze simplu si rapid setarile. Mai mult decat atat, ea are si un timer incorporat, care opreste in mod automat activitatea dupa 9 minute, in cazul in care este pornita.

Motorul este unul suficient de puternic pentru a permite indepartarea aburului si a mirosurilor, astfel incat aerul din casa sa fie unul proaspat. Puterea de absorbitie este de 623,9 M3/H, mai mult decat suficient pentru o bucatarie spatioasa. Cele 3 trepte de putere permit reglarea intensitatii in functie de preparatele gatite. A fierbe un ou sau a face o cafea nu se compara cu a praji cartofi sau a face o musaca, spre exemplu.

Producatorii au dotat hota cu 3 filtre speciale din aluminiu, care filtreaza cu succes aerul din bucatarie. In plus, acestea pot fi curate cu usurinta, fiind complet detasabile. Costurile sunt minime, ceea ce reprezinta un avantaj pentru cumparatori.

Se incadreaza in clasa energetica B, dintr-o gama care porneste de la A+++ si ajunge pana la F, ceea ce inseamna ca nu are un consum ridicat de energie electrica, putand fi folosita cu incredere ori de cate ori este nevoie. Nivelul de zgomot atinge 70 de decibeli (db), iar acest lucru poate reprezenta un mic dezavantaj, in special pentru cei din jur.

Click aici pentru a comanda Hota decorativa Heinner DCH-6590TIX la cele mai bune preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.