Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Hota Incorporabila Decorativa Heinner DCH-450X

Oferta de hote decorative incorporabile este foarte variata, ceea ce face ca alegerea sa fie una destul de dificila. Pe langa design, forma si dimensiuni cele mai importante aspecte tehnice pe care va trebui sa le luati in considerare sunt puterea de absorbtie, clasa de eficienta energetica si nivelul zgomotului de functionare. Eficienta filtrelor de grasimi sau nivelul de iluminare sunt alte specificatii importante, care pot sa faca diferenta dintre o hota modesta si una buna. In cele ce urmeaza va vom prezenta o hota eleganta produsa de Heinner care poate fi achizitionata la un pret mai mult decat accesibil.

Heinner DCH-450X este o hota incorporabila decorativa tip semineu cu design elegant din inox, si panou de control minimalist. Finisajele elegante ale hotei vor permite incadrarea facila in bucatarii moderne cu aragazuri sau plite din inox. Acest model are dimensiuni de 68 x 60 x 47.5 cm si un burlan cu diametru de 15 cm, fiind potrivita pentru bucatariile cu dimensiuni mici si medii.

Heinner DCH-450X review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Hota Incorporabila Decorativa Heinner DCH-450X

Heinner DCH-450X are un motor cu putere de 105 W care dezvolta o putere de absorbtie cuprinsa intre 216 si 429.4 mc/h in functie de treapta aleasa, putand sa elimine rapid aburul si mirosurile de alimente si mancaruri inainte ca acestea sa patrunda in restul incaperilor. Consumul energetic anual de 50 kWh este incadrat doar in clasa C, insa costurile lunare nu vor fi foarte mari datorita utilizarii pe durate scurte a hotei. Nivelul zgomotului de functionare va fi insa deranjant, valorile cuprinse intre 55 si 70 dB fiind mai mari in comparatie cu alte hote cu specificatii similare.

Panoul de control este format din 5 butoane rotunde, unul pentru pornire/oprire, unul pentru aprinderea becurilor si cate unul pentru fiecare din cele 3 trepte de putere. Sistemul de iluminare cu LED are o eficienta incadrata in clasa B, oferind o lumina puternica pentru verificarea stadiului de preparare al alimentelor de pe plita sau aragaz. Hota contine doua filtre din aluminiu care vor capta grasimile, impiedicand depunerea acestora pe suprafetele din apropierea plitei. Filtrele se pot scoate usor, putand sa fie spalate atat in chiuveta cat si in masina de spalat vase. Curatarea hotei va trebui sa fie facuta cu produse speciale pentru suprafete din inox pentru a evita zgarierea sau patarea acesteia.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Panou simplu de control
  • Putere de absorbtie reglabila in 3 trepte
  • Iluminare puternica
  • Filtre din aluminiu pentru grasimi
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Zgomotul de functionare este ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Hota Incorporabila Decorativa Heinner DCH-450X

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.