Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Hota Incorporabila Telescopica Beko CTB6250W

Electrocasnicele incorporabile sunt preferare de clientii care s-au renovat bucatarie si prefera ca designul elegant sa nu fie influentat de aparatele de diferite dimensiuni. Unele dintre cele mai populare astfel de aparate incorporabile sunt hotele telescopice care se pot extinde atunci cand sunt utilizate. Ca si in cazul altor tiprui de hote, cele mai importante specificatii pe care va trebui sa le luati inconsiderare sunt atat puterea de absorbtie, eficienta energetica, filtrele de grasime, nivelul de iluminare a spatiilor inferioare sau cel al zgomotului. In cele ce urmeaza va vom prezenta o hota telescopica incorporabila produsa de compania turceasca Beko.

Beko CTB6250W este o hota telescopica incorporabila, cu un design minimalist de culoare alba si doua becuri cu halogen in partea din spate. Designul simplu al hotei va permite instalarea in bucatarii clasice sau moderne alaturi de un mobilier de culoare alba. Hota are dimensiuni de 18 x 59.8 x 28 cm, o greutate de 7.6 Kg si un burlan cu diametru de 12 cm, montarea putand sa se faca pe suprafata inferioara a dulapurilor cu ajutorul unor suporti laterali cu cleme.

Beko CTB6250W review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Hota Incorporabila Telescopica Beko CTB6250W

Beko CTB6250W are un motor cu o putere totala de 196 W, care are o capacitate de absorbtie cuprinsa inte 220 si 440 m3/h suficienta pentru bucatariile de dimensiuni mici si medii. Consumul mediu anual de 107.1 kWh este incadrat doar in clasa energetica E, costurile nefiind foarte mari avand in vedere utilizarea limitata a hotei. Nivelul zgomotului de functionare este destul de mare, fiind cuprins intre 57 si 69 dB in functie de treapta de viteza.

Hota are doua filtre metalice care capteaza grasimile din alimentele preparate impiedicand depunerea acestora pe suprafetele din apropierea plitei. Filtrele se pot scoate usor pentru a fi curatate in chiuveta sau chiar in masina de spalat vase. Cele doua becuri cu halogen ofera un nivel destul de slab de lumina pentru plita, insa le veti putea inlocui cu unele LED mai puternice. Panoul de control este simplu si permite reglarea facila a puterii de absorbtie intr-una din cele 3 trepte disponibile dar si aprinderea celor doua becuri.

Puncte tari

  • Design interesant
  • Capacitate buna de absorbtie
  • 3 trepte de viteza
  • Filtru de grasime destul de eficient
  • Montare facila
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Nivelul zgomotului este ridicat
  • Eficienta energetica scazuta

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Hota Incorporabila Telescopica Beko CTB6250W

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.