Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Hota Incorporabila Telescopica Electrolux EFP60460OX

Amenajarea bucatariilor moderne deschise spre hol sau living vine cu un inconvenient major si anume raspandirea mirosurilor de mancare in spatiile de locuit. Cea mai buna solutie pentru aceste bucatarii este achizitia unei hote puternice care sa elimine aburul, mirosurile alimentelor si rezultate in urma prepararii termice ale acestora. Unele din cele mai apreciate tipuri de hote sunt cele telescopice care se extind atunci cand sunt utilizate si se strang pentru a nu depasi mobilierul suspendat atunci cand nu sunt folosite. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de hota telescopica cu recenzii bune de la clienti care este produsa de Electrolux.

Electrolux EFP60460OX este o hota telescopica cu design minimalist din inox care se va putea incadra in bucatariile moderne alaturi de aparate electrocasnice cu finisaje similare. Hota are dimensiuni 39.6 x 59.8 x 30 cm si un tub de evacuare cu diametru de 15 cm, putandu-se instala usor chiar si in corpurile de mobilier suspendate care sunt mai inguste. Hota se poate porni automat la extindere, existand si optiunea de utilizare doar a sistemului de iluminare.

Electrolux EFP60460OX review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Hota Incorporabila Telescopica Electrolux EFP60460OX

Electrolux EFP60460OX are un singur motor care asigura o putere maxima de absorbtie de 603 m3/h ajustabila in 3 niveluri, suficienta pentru evacuarea rapida a aburului si mirosurilor neplacute din bucatariile cu dimensiuni mici si medii. Hota are un consum energetic anual de 44 kWh care este incadrat in clasa de eficienta A, costul lunar de utilizare fiind de cel mult 2.5 lei. Nivelul zgomotului variaza intre 55 si 73 dB, valori comparabile cu cele ale altor hote cu dimensiuni si specificatii similare.

Panoul de control este situat in partea din dreapta a hotei si contine patru butoane pentru cele trei trepte de viteza si pentru sistemul de iluminare. In partea inferioara a hotei exista o lampa cu doua LED-uri care ofera un nivel destul de scazut pentru verificarea stadiului prepararii alimentelor de pe plita care este incadrata doar in clasa D de eficienta. Plita are doua filtre din aluminiu pentru grasimi care se pot scoate usor pentru spalare in chiuveta sau in masina de spalat vase, eficienta acestora fiind incadrata in clasa C.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Consum redus de energie
  • Meniu simplu
  • Putere buna de absorbtie ajustabila in 3 viteze
  • Nivel rezonabil al zgomotului
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Sistemul de iluminare nu este foarte eficient
  • Filtrarea grasimilor este incadrata doar in clasa C

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Hota Incorporabila Telescopica Electrolux EFP60460OX

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.