Recomandare Hota

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Star-Light HA-260SS

Aburul si mirosurile neplacute pot fi o adevarata problema in cazul in care bucataria face parte dintr-un spatiu deschis cu diningul sau cu livingul. In acest caz veti avea nevoie de o hota cu o putere mare de absorbtie care sa elimine umezeala si mirosul puternic de peste, ceapa sau brocoli. In plus, hota ocupa unul din spatiile centrale din bucatarie astfel ca este important sa aiba si un design elegant care sa se potriveasca cu celelalte electrocasnice din bucatarie. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de hota cu un design atragator si o putere mare de absorbtie produsa de Star-Light.

Star-Light HA-260SS este o hota traditionala cu un design atractiv cu linii drepte si finisaje din inox. Cu acest design hota se va incadra cu usurinta atat intr-o bucatarie moderna cat si intr-una clasica sau traditionala. In plus, inoxul este un materiale rezistent la umezeala si temperaturi ridicate astfel ca hota va avea o durata mai mare de viata. Hota masoara 15 x 60 x 50 cm si are doua motoare cu putere de 80 W care asigura o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 191.1 si 374.4 mc/h. Modelul HA-260SS  de la Star-Light poate functiona atat cu evacuarea exterioara a aburului printr-un burlan cu diametru de 120 mm cat si cu recircularea si filtrarea acestuia, daca ii instalati un filtru de carbon. Veti putea astfel sa eliminati cu rapiditate mirosurile si aburul produs de fierberea sau prepararea diverselor alimente pe plita de la aragaz. Consumul anual de energie este destul de ridicat, dar acest lucru nu ar trebui sa conteze foarte mult avand in vedere ca o veti utiliza cel mult cateva ore pe zi.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Star-Light HA-260SS

Viteza de absorbtie a hotei poate fi setata in trei trepte in functie de nivelul de aubr sau mirosuri din bucatarie. Hota are o lampa de iluminare cu halogen foarte eficienta de 2.5 W astfel ca veti vedea cu usurinta stadiul de preparare al alimentelor pe care le gatiti la aragaz.  Star-Light HA-260SS are doua filtre din aluminiu pentru absorbtia grasimilor care se detaseaza si curata usor cu ajutorul unor detergenti de vase sau chiar in masina de spalat vase. Nivelul zgomotului este putin mai ridicat din cauza celor doua motoare, avand valori cuprinse intre 63 si 70 dB in functie de treapta de ventilatie aleasa. Panoul de control mecanic este situat in partea din fata a hotei si este format din cinci butoane din inox: unul pentru pornie/oprire, unul pentru lampa de iluminare si trei pentru setarea vitezei de absorbtie a hotei.

In concluzie, Star-Light HA-260SS este o hota traditionala cu o putere mare de absorbtie si un desing interesant. In plus, pretul este unul extrem de atractiv astfel ca poate fi o solutie potrivita si pentru persoanele care au un buget mai redus. Platind o suma modica, veti avea un aparat electrocasnic elegant care va elimina cu usurinta aburul si mirosurile din bucatarie.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Star-Light HA-260SS

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.