Click aici pentru a comanda robot aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum la cele mai bune preturi!

Avansul tehnologic a dus la aparitia unora dintre cele mai interesante inventii, al caror rol a fost acela de a usura munca oamenilor si de a scurta timpul petrecut de acestia pentru indeplinirea treburilor casnice, spre exemplu. Aspirarea se poate dovedi a fi un proces greoi si obositor, mai ales in cazul suprafetelor mari sau in cazul proaspetelor mamici, care, pe langa grija fata de bebelus, trebuie sa intretina si curatenia in locuinta.

Luand in calcul toate aceste aspecte, producatorii s-au intrecut in lansarea unor roboti de aspirare care promit sa indeparteze in totalitate praful si mizeria din casa cu un minim de efort. In topul preferintelor se afla noul robot aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum, care se bucura de un raport calitate – pret mai mult decat avantajos.

Acesta are o autonomie de pana la 2 ore si jumatate, aceasta perioada fiind mai mult decat suficienta pentru curatarea unui apartament de dimensiuni normale. Robotul aspirator se duce singur sa se reincarce atunci cand este cazul, urmand sa isi reia activitatea din acelasi loc.

Xiaomi Mi Robot Vacuum

Acest model poate fi usor controlat si programat, gratie aplicatiei Mi Home, care permite accesarea dispozitivului chiar si atunci cand proprietarii nu sunt acasa. Printre functiile cu care este dotat se numara reincarcarea automata si verificarea in timp real a progresului inregistrat, toate acestea realizandu-se printr-o simpla apasare de buton.

Pentru ca rezultatele sa fie pe placul cumparatorilor, robotul aspirator are 12 senzori incorporati, cu ajutorul carora reuseste sa se ghideze prin locuinta. Exista senzor pentru perete, pentru panta, pentru coliziune si chiar si pentru praguri, astfel incat intregul proces sa se desfasoare simplu si fara niciun incident neplacut.

Aspiratorul dispune de 3 roti pentru deplasare, dar si de o perie care isi ajusteaza inaltimea in functie de suprafata curatata. Reuseste sa indeparteze chiar si praful de sub mobila sau de sub canapea, astfel incat aerul respirat sa fie in permanenta curat si proaspat. Poate fi utilizat cu incredere pe mai multe suprafete, de la parchet si linoleum pana la gresie sau orice alt tip de pardoseala.

Click aici pentru a comanda robot aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum la cele mai bune preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.