lansare iPhone 13

Anul acesta, Apple va lansa mai devreme noile modele de telefoane. Precomenzile pentru iPhone 13 vor începe din data de 17 septembrie, iar vânzarea în magazine pe 24 septembrie.

Anul trecut, lansarea telefoanelor a fost întârziată din pricina pandemiei, însă anul acesta gigantul tehnologic nu a mai întârziat cu lansarea ultimului model. Se pare că cererea pentru iPhone 13 va fi foarte mare, Cupertino luând decizia de a crește numărul de dispozitive fabricate cu 20%. Industria tehnologică se confruntă cu lipsa de componente, motiv pentru care Foxconn, subcontractorul Apple, s-a gândit și la faptul că focarul epidemic din Asia ar putea duce la o întârziere a producției. De asemenea, subcontractorul a luat în calcul și posibilitatea de a amâna lansarea noilor modele de iPhone, în cazul în care nu vor fi produse suficiente exemplare.

Anul acesta, Apple urmează să lanseze patru modele de iPhone: iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 mini. Anul trecut, iPhone 12 s-a lansat tot în patru modele, însă iPhone 12 mini nu a avut succesul la care producătorii se așteptau. Chiar și așa, Apple încearcă din nou să dea lovitura cu modelul mai mic, dotat acum cu o capacitate mai mare a bateriei.

Cât va costa noul iPhone 13?

Conform unor estimări, prețul pentru iPhone 13 va porni de la 909 euro, iPhone 13 mini de la 809 euro, iPhone 13 Pro de la 1.159 de euro, iar iPhone Pro Max de la 1.259 euro. Între modelul anterior și modelul nou nu ar trebui să fie diferențe foarte mari de preț, însă acestea pot crește tocmai pentru că prețul de producție a crescut la rândul său.

Gigantul Apple este popular pentru discreția sa, însă în ultima vreme acest aspect nu a mai fost atât de evident. În mediul online, au apărut mai multe informații despre noul model de iPhone, mai precis despre culorile și specificațiile tehnice ale acestuia. Cu privire la sistemul de operare, Apple a oferit detalii despre noile funcții integrate în iOS 15. Printre acestea se numără Focus, SharePlay și o aplicație nouă pentru vreme.

Funcția Touch ID ar putea reveni pe dispozitivele Apple, iar la modelul nou ar putea fi inclusa chiar sub ecran, nu pe marginea inferioară. Pentru a debloca telefonul, utilizatorii ar avea posibilitatea de a utiliza fie amprenta, fie recunoașterea facială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.